Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מכיוון שאיני מתמצאת בתחום זכויות היוצרים בנושא שדלהלן, אודה מאד לכל מי שיוכל להאיר את עיני. :confused::confused::confused:

ברשותי רעיון בנוי לפרטי פרטיו, למשחק חדש מסוגו, שעדיין לא קיים כלל, עם פוטנציאל להפוך בע"ה ללהיט. אין לי אפשרות לפרט, אך מדובר במשהו מוצלח מאד. (והכי מוצלח בו זה כמות השעות האדירה שזה מעסיק את הילדים... וכן ההתאמה לשכבות גיל רבות)
בהתחלה חשבתי להוציא אותו בעצמי כיוון שהוצאות הייצור אינן כה גדולות, יחסית, והפוטנציאל גדול. אך משום שלצערי אין לי כרגע כסף להשקיע בכך החלטתי למכור את הרעיון (תכנית בנויה ומעובדת היטב לפרטיה) לחברה העוסקת בתחום. ישנן חברות שונות אך ברצוני להציע אותו בראשונה דווקה לחברה מסוימת (משום שהיא מאד מוצלחת בביצוע) אך ידועה כמסוכנת וגונבת כל רעיון טוב שמגיע לאזניה או לעיניה. ;))די לחכימא ברמיזא...)

וכעת - כיצד יכולה אני להציע את התכנית לחברה הנ"ל מבלי להסתכן? אם יתלהבו מהנ"ל (ומתאים להם) ולא נגיע להסכם המקובל על שני הצדדים וארצה לפנות לחברה אחרת, הרי הם יעקפו אותי ויוציאו את פרי עמלי לפועל בעצמם, (אין מושג אצלם - רעיון, מכל סוג שהוא, שמגיע לאזנם ואינם מבצעים אותו...) ואיני יודעת אם אפשר בכלל לתבוע על כזה דבר, כיוון שלא כל דבר נכנס להגדרה של "מוגן בזכויות יוצרים", ועלי להמציא מספיק הוכחות וכו'

ואם תאמרו - לפנות מלכתחילה לחברה פחות מוצלחת אך יותר ישרה - אין לי כ"כ חשק כיוון שזה יהיה על חשבון איכות הביצוע והייצור של פריטי המשחק...

לקחת עו"ד ? כמה זה אמור לעלות לי? האם ישאר אח"כ משהו ממכירת הזכויות (שהוא סכום קטן מאד, יחסית לרווחים כאשר מוציאים לבד)... האם אפשר לקחת את הסיכון ולגשת בלי עו"ד? מה הם חוקי זכויות היוצרים במקרה הנ"ל - אם יגנבו אותי בדם קר ואצטרך לתבוע אותם?? האם יש כאן למישהו נסיון בתחום הנ"ל של מכירת רעיון וזכויות/אחוזים וכו'???

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה