Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
התלונה שלי היא נגד הרבה חברות ונותני שירות, אבל הם שברו לי את גב הגמל האחרון שעוד נותר לי.
הסיפור: הייתה לי חריגה זמנית מהמסגרת בבנק ודמי כרטיס של כ.אל. על סך 12 ש''ח חזרו ועל זה חסמו לי את הכרטיס ונשלח דיווח למאגר נתוני האשראי.
הבעיה: אין מענה טלפוני!!!
וזה עיקר המטרה של פתיחת האשכול. לא מצאתי כמעט שום נותן שירות בדגש על נותני שירות שסולקים אותנו כל חודש באינספור דרכים, שנותן מענה בתוך הזמן הקבוע בחוק או לפחות בזמן סביר.
ניסיון של חצי שעה ומעלה עם: דיסקונט, כספיט, כאל ועוד.
מה שמשגע אותי זה שהם יכולים להרוס לי דירוג אשראי ולהגביל אותי בלחיצת כפתור ולי כצרכן אין שום יכולת תגובה מולם.

מה שמעמיק את הבעיה זה שהתקשרתי למפקח על הבנקים כדי להתלונן (לשם שלחו אותי מהרשות להגנת הצרכן שאגב ענו לי במהירות) ולאחר המתנה של 20 דקות ניתקתי באכזבה.
אולי אפנה למפקח על המפקח על הבנקים...

החוק קובע כי זמן ההמתנה מתחילת השיחה עד למענה אנושי לא יעלה על 6 דקות אצל נותני השירות הבאים:
ספקים של שירותי בזק (שידורים וטלפונים) פנים-ארציים, נייחים
ספקים של שירותי טלפון נייד
ספקים של שידורי כבלים ולווין
ספקי גז
ספקי חשמל
ספקי מים
ספקי אינטרנט
בנקים
חברות ביטוח, קופות גמל
מנפיקי כרטיסי אשראי
ספקים העושים עסקאות מתמשכות לשירותי רפואה (שירותי טיפול רפואי, אבחון, הסעה באמבולנס, תמיכה רפואית), למעט קופות חולים, מעון או מוסד רפואי.

אשמח למענה מה באפשרותי לעשות בנידון ולו במעט רק בשביל לשקם את גב הגמל המושפל שלי.
יש לי עסק ליבוא מתנות, ובין היתר מגוון רחב של קופסאות ונרתיקים לאחסון תכשיטים, ברמה גבוהה ביותר. (יבוא מאנגליה)

הוצע לי להעניק שוברים דרך חנויות תכשיטים יוקרתיות, שכאשר לקוח רוכש תכשיט, הוא מקבל שובר הנחה לרכישת קופסא או נרתיק לתכשיטים, דרך האתר או בנקודת המכירה.
היה בדעתי להעניק הנחה באחוזים (15%) אבל יש מי שטוענים שהנחה של סכום מוגדר מראש תהיה יותר שווה ללקוחות.
כהנחה קבועה לא אוכל לתת מעבר ל ₪50.

מצידי כבעלת העסק יש צדדים לכאן ולכאן ולא זה הנידון כרגע.

חשוב לי להבין, מצד הלקוח, מה נתפס כיותר 'שווה'.
האם הידיעה שהוא חוסך ₪50 על כל רכישה באשר היא (גם על פריט של ₪150 או לחילופין על פריט של ₪700)
או הנחה באחוזים שתעניק לו צ'ופר ביחס ישר להשקעה שלו?

כלומר - פריט של ₪150 יעלה לו ₪127 (ולא ₪100) ופריט של ₪700 יעלה לו ₪595 (ולא ₪650)
בדוגמא הראשונה ההנחה תהיה ₪50 או ₪23
בדוגמא השניה ההנחה תהיה ₪50 או ₪105

מה דעתכם? מה יותר נכון להעניק ללקוחות?
מתי הם ירגישו שהם קבלו יותר?

אציין שרוב הרכישות נעות אי שם באמצע בין שני הסכומים שציינתי למעלה.

תודה רבה מראש!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה