Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ראיתי כאן אשכול דומה אבל לא רציתי סתם להקפיץ
ראיתי שם המלצה לסגירה הזאת
https://he.aliexpress.com/item/3288...k8cwiL&gatewayAdapt=glo2isr#nav-specification
ואני לא מצליחה להבין איך בכלל שמים את זה ואיך זה מונע מילדים לפתוח.
מישהו יכול לעזור?
יש לי 2 שובבים קטנים בן 3 ובן שנה ושמונה מאוד יצירתיים...חייבת כבר לעשות עם זה משהו!
בס"ד

סטנד אפ, קורסים שמדברים אנגלית מחלקת לך מתנות שוות במיוחד!

ולמה?

✨יש מיתוג חדש לקורסים!

בזכות שיחות האסטרטגיה עם רותי מסטודיו אנטר,
הבנתי עוד יותר את הערך שאני מביאה ללקוחות האהובות שלי, ד"ש לכולכן;)

הנה הלוגו, למודעות החדשות על הקורס למייל והפרונטלי בבני ברק, תגללי למטה.

image

✨מתנה שווה במיוחד בשבילך!

שיעור שבועי מתוך קורס ה-TEAM ישלח אלייך למייל

מלא ערך, ידע ושעות עבודה שהושקעו במיוחד עבורך.

רוצה לקבל?

שלחי לי מייל ל E0533183228 *
gmail.com עם המילה טעימה והשיעור בדרך אלייך.

✨ הגרלה על קורס שלם מתנה!!!

איך נכנסים להגרלה?
תכתבי לי כאן למה חשוב לך להתקדם באנגלית, כך תיכנסי להגרלה על קורס למייל בשווי מאות שקלים במתנה!
אנגלית.png

✨ מבצע משתלם ומפנק!

עזרי לי להגדיל את הרשימה שלי בה אני מעלה קטעים מסקרנים לתרגום ויש הגרלות ועוד דברים מתוקים:love:
ותוכלי לזכות ב:

🎁 זיכוי של 250 ש"ח בכל חנות שתבחרי.

🍕 2 זוכות במגש פיצה.

✒️ 5 זוכות בעט מעוצב עם אבני סברובסקי.

מה עושים?

שולחים לי למייל E0533183228*gmail.com
4 כתובות מייל של מי שתאהב את התכנים שלי, ואת בפנים להגרלה.

רוצה להצטרף בעצמך?

לחצי כאן: https://e0533183228.minisite.ms/1

או שלחי לי מייל עם בקשה להצטרפות ל E0533183228*gmail.com

מוכנה לפתוח את השק ולהתחיל להתפנק?

עד יום חמישי הקרוב הכל זמין לך!!!
איתך עד להצלחה,

אסתי❤️

קורס פרוטלי בניברקי מודעה.....jpg

image
שמתי לב למשהו מוזר,
יש לשיין אתר נוסף שהוא משוכפל אחד על אחד של האתר הרגיל,
רק שהשני זה שיין ישראלי.

זה הקישור לשיין הרגיל:

זה לשיין הישראלי:

למישהו יש מושג מה ההבדלים בינהם?
ואם הוא אנטישמי אז למה הוא פתח אתר לישראל?

אני מנסה להעתיק את הקישור של שיין הרגיל ולא נותן לי.
לא ברור. (תורידו את הIL)
  • וואו!
Reactions: משך1 //
20 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה