Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מה הייתם עושים לו הייתם רוצים להירשם למכון כושר כלשהו,
מתקשרים לברר מחירים ושומעים שהמחיר הוא X ש"ח למנוי חודשי ללא התחייבות (אין אפשרות לכניסות בודדות)
ואם הנכם מעוניינים להתנסות, אפשר לשלם 50 ש"ח עבור שיעור ניסיון שיוקזזו מסכום המנוי במקרה שתבחרו להירשם.

הלכתם. התעמלתם. נהניתם. והחלטתם להירשם לחודש :)

בהגיעכם לשלם, אומרת פקידת הקבלה כי המחיר הוא לא X ש"ח כפי שסיכמו אתכם, אלא מחיר גבוה יותר,
בנוסף, אין אפשרות להירשם לחודש, אלא מינימום לחודשיים, ולקינוח המנוי מתחדש באופן אוטומטי גם כעבור החודשיים והדרך היחידה לבטלו היא להתקשר בדיוק 30 ימי עסקים לפני תום המנוי ולבטל. אם התקשרתם 29 יום קודם תום המנוי הוא כבר מתחדש ועליכם לחכות לחודש הבא. (אי אפשר לעדכן מראש שרוצים לחודשיים בלבד או לזמן אחר)

תכלס. האשראי כבר נשלף והתשלום הועבר.
בפועל בפירוט האשראי היה מופיע שלא התקזזו דמי ההתנסות של 50 השקלים,
כשהייתם מתקשרים לברר מה הסיפור היתה מתקבלת התשובה, נכון. צריך בעיקרון לשלם עוד 100 ש"ח דמי רישום ולא חייבנו אותך...
מממ. דמי רישום? לא אמרתם על זה מילה.
וחוץ מזה, אם מדובר ב100 ש"ח למה לא חייבתם אותי ב50 ש"ח הנותרים?
תשובה: יש לנו הטבה עכשיו שלא גובים דמי הרשמה, לכן לא גבינו ממך
שאלה: אם כך אז תקזזו את 50 השקלים
תשובה: אין כפל הטבות, סוריייי
שאלה: אפשר לשאול מה זה ההתנהגות המעורפלת? ולמה אין קשר בין המידע שקיבלתי לבין מה שקרה בפועל?
תשובה: זו באמת אי הבנה, אבל סוריייי זה המחיר ואין מה לעשות. בייייי (במנגינה מעצבנת כזו שהוציאה לי את טיפת הסבלנות הנותרת)

נותרתי חסרת אונים. מושפלת ומבויישת :(
מה הייתם עושים בכזה מצב? זה חוקי בכלל?
יש לציין שיש לי תיעוד של כל השיחות ביננו, וכמובן של פירוט הגבייה באשראי
סליחה על האורך. תודה למי שקורא ומגיב.
בני המתוק הגיע לגיל 3. החלטנו להשקיע בצילומי חלאקה ולאחר המלצות סגרנו עם מישהי מקצועית ולא זולה.
כששוחחתי איתה בטלפון, בסוף חודש אדר, אמרתי לה שאני רוצה את האלבום ללג' בעומר, לחלאקה של הילד. סגרנו על תאריך ח' ניסן והמשכנו להתכתב במייל.
יומיים לפני הצילומים ניסיתי להשיג את הצלמת כדי לסגור על מקום, על סשנים, על ביגוד סופי אך אין מענה.
יום לפני הצילומים שלחתי לה מייל עם תוכן קצת כועס על כך שאני חייבת לערוך קניות אחרונות ושום דבר לא סגור עדיין. היא התקשרה אלי ואמרה לי אל דאגה מיד יושבת על זה.
ב 00:00 בלילה ערב הצילומים ניהלנו שיחת טלפון די ארוכה לסגור עניינים ורק ב3:00 לפנות בוקר, כמה שעות לפני שיצאנו קיבלתי ממנה סשנים, רשימת קניות (למחר) וחוזה שכתוב בו (בין התיר) שהאלבום יגיע אלי תוך 45 ימי עבודה!! כתבתי לה שלא הייתי סוגרת איתה עם התנאי הזה, כי בפירוש רציתי את האלבום ללג' בעומר. היא הבטיחה להשתדל מאד שזה יהיה מוכן אך לא יכלה להתחייב.
יצאנו למחרת לצילומי חוץ, היה מדהים. יצאו תמונות מושלמות. בחרנו תמונות, ומיד אחרי פסח היא התחילה לעבוד על האלבום.
שבוע לפני לג' בעומר שלחתי לה מייל ושאלתי אותה איך מתקדם ואם יהיה מוכן, היא השיבה שהאלבום לא יהיה מוכן אבל היא תכין לי לפחות את הקולאז' להורים.
התבאסתי, אבל מה לעשות? יומיים לפני לג' בעומר, שלחתי לה מייל לוודא שהקולאז' יגיע בהקדם כדי שאוכל לשלוח אותו להדפסה לפני החלאקה. תגובתה הייתה שבקרוב ישלח.
בבוקר לג' בעומר קיבלתי את הקולאז' למייל, שעות בודדות לפני שאנחנו מתחילים את החלאקה. מיותר לציין שלא היה לי אפשרות להדפיס אותו על מגנט ובתי הדפוס לא הסכימו לעשות זאת מ"הרגע להרגע".
יוצא ששילמתי המון כסף ולא היה זכר לזה באירוע.
העניין הוא שעד היום, יותר מחודש אחרי לג' בעומר (שהשתדלה לסיים עד אז) אין שום תגובה מצד הצלמת על מועד קבלת האלבום שלנו.
איך הייתם מרגישים עם מקרה כזה? מה הייתם עושים? חשה תסכול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה