Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום וברכה!
לזיכוי הרבים!
ישנו פנס חירום מיני שהוא פשוט חובה לכל אחד במחיר סטנדרטי נטען עוצמתי במיוחד.
אפשר להזמינו באלי אקספרס
כאן!
אני קניתי אותו בתחילה כאן בארץ במוסך בירושלים ב 100 שקל ואז הזמנתי עוד אחד מאליאקספרס ובהמשך עוד 7 כאלה
זה מוצר מדהים במיוחד לבעלי רכבים שצריכים לפעמים פנס חזק!
אגב!
כאן זה הקישור אם זכורני טוב של המקורי
ישנם הרבה חיקויים שלו באליאקספרס (אני אישית ניסיתי עם כמה אחרים ועם כולם נפלתי חוץ ממנו) בהרבה יותר זול.
אבל זה הימור!
פשוט מוצר מדהים!!
התורה חסה על ממונם של ישראל

מי שעשה פרופיל סטודנט מורחב שנתי לפני ה9.10 יכול לבטל את הפרופיל ולקבל החזר על סך 1350 ש"ח ולעשות פרופיל חדש במחיר 1125 ש"ח

איך זה עובד?

בעקבות צמצום הפעילות בשבועות שלאחר פרוץ מלחמת חרבות ברזל, החליט משרד התחבורה על פיצוי נוסעים שרכשו חוזה סטודנט שנתי או סמסטריאלי לפני ה-9 באוקטובר.

יתכן שאתם זכאים לביטול חוזה חופשי שנתי וקבלת החזר כספי מלא בכרטיס הרב-קו גם אם כבר השתמשתם בחוזה. ההטבה בתוקף עד ליום 22/12/2023 בלבד.

חשוב! ב-14 בדצמבר הכריז משרד התחבורה על מכירת חוזים שנתיים וסמסטריאלים מקוצרים במחיר מופחת. כך למשל, באפשרותכם לבצע את הפעולות הבאות:

1. בטלו את החוזה ""חופשי ארצי" ללא רכבת, עד 225 ק"מ" שטענתם וקבלו באופן מיידי החזר מלא על סך 1,350₪
  2. מיד לאחר מכן, טענו את החוזה המקוצר המקביל במחיר של 1,125₪, ללא צורך בהעלאת מסמכי זכאות וללא המתנה לאישור
סה"כ תחסכו 225₪!

לביטול החוזה וקבלת ההחזר סרקו את הרב-קו באתר או באפליקציית רב-קו אונליין ועקבו אחר ההוראות.

איך בודקים אם יש לכם אופציה כזאת?
לחצו כאן
(אצלי היה כתוב בבדיקה הזאת שאני לא זכאי אך כשהכנסתי את הרב קו שלי בפועל לרו קו אונליין מיד קפץ לי שאני זכאי)

אםהועיל לכם סמנו תודה
כידוע יש 2 אפשרויות לחגיגת בר מצוה.

אפשרות 1 הקלאסית בחלק מהציבורים, זה מנות של מזונות כמו קוגל טשולנט סלטים בלינצעס ועוגות ושתיה קלה. - שמחה זו מיועדת לכלל הציבור.

אפשרות 2. סעודה מושקעת בשרית המיועדת למשקיעים בלבד המשלמים במתנה את מנת האוכל שאכלו. ואיננה מיועדת לכלל הציבור, ובדרך כלל מגיעים קרובי המשפחה הקרובים וחברים קרובים.

כאן אני מעוניין להפנות את תשומת הלב של אלו שבוחרים באפשרות 2.
בדרך כלל אתם מזמינים לסעודה זו - הבשרית והמושקעת את השכנים שלכם ואת הידידים מהכולל.
אך נוצר מצב, שהם באים להשתתף בשמחתכם, ויוצאים ללא יכולת לטעום משהו, לאכול משהו ואף לשתות! ולפעמים השכנים והידידים שמגיעים לכמה דקות אף מביאים איתם ספר לחתן הבר מצוה. אבל יוצאים בתחושת החמצה מסויימת.

ואני בטוח שזה מגיע מחוסר מחשבה ותשומת לב לנושא זה.
ולכן אני קורא לבעלי השמחות, א. מזל טוב והרבה נחת.
ב. תנו מחשבה על הידידים שקופצים לכמה דקות להשתתף בשמחתכם, והכינו להם כמה דברים קלים וטעימים לאכילה קלה. כמו עוגות ועוגיות אולי איזה קוגל ואולי בורקס. וכמובן שתיה עם כוסות!
לא נעים לשבת במקום שאתה רואה את כולם אוכלים ומריח את הריחות, ולך אין אפשרות אפילו לטעום משהו, ולפעמים אין אפשרות אפילו לשתות, כמו חוסר בכוסות חד פעמי.
והעלות של הדברים הנ"ל ביחס להשקעה של סעודת הבר מצוה, היא כמה מאות שקלים בלבד ואולי אפילו פחות.

הנ"ל נכתב מנסיון של כמה אירועים כאלו שאירעו לאחרונה.
ופשוט שימו לב לאי נעימות שיכולה להיווצר.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה