Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 45
  • 1770633182722.png
    הממונה על התקינה במשרד הכלכלה והתעשייה, יחד עם מנהלת אגף הרכב במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים, מפרסמים היום (שני) אזהרה דחופה לציבור ההורים והמטפלים. ההודעה קוראת להפסיק לאלתר כל שימוש במצב "כיסא בטיחות לרכב" (התקן ריסון) בעגלות מהמותגים Angels ו-MeiLY.
    על פי ממצאי הבדיקה, המוצרים הללו אמנם יובאו לישראל כעגלות, אך שווקו בפועל גם ככיסאות בטיחות לרכב, וזאת למרות שלא קיבלו את האישורים הנדרשים בהתאם לחוקיות היבוא ולתקנות התעבורה. הכיסאות מיועדים לפעוטות כבר מגיל לידה, ואי עמידתם בדרישות הבטיחות המחמירות עלולה להוות סכנת היפגעות חמורה במקרה של תאונה או בלימת פתע.

האזהרה מתייחסת לעגלות המשולבות עם כיסאות בטיחות מדגם G308 שיוצר בסין, ושווקו בארץ תחת שני שמות מרכזיים: עגלת תינוק 4 מצבים של מותג Angels, ועגלת מאילי (MeiLY) בגרסת 4 ב-1.

בעקבות מידע שהגיע לידי רשות התחרות ומשרד הכלכלה בדבר שיווק המוצרים הללו בחנויות פיזיות ובאתרי אינטרנט ללא האישורים המתאימים, החלו מנהל התקינה ואגף הרכב בפעילות משותפת לאיתור המוצרים ובדיקת תקינותם.

במסגרת זו נערכו ביקורים בבתי עסק ונערך בירור מול היבואנים במטרה לקבל מסמכים המעידים על אישור המעבדה לרכב במכון התקנים, או לחלופין אישורים על התאמה לתקינה זרה כגון האסדרה האירופאית או האמריקאית.

בסיומו של הבירור התברר כי היבואנים אינם מחזיקים במסמכים הנדרשים המעידים על בטיחות המוצר ככיסא לרכב, ולכן הוחלט לצאת בהודעת אזהרה גורפת לציבור הצרכנים. למען השמירה על בטיחותם של התינוקות והפעוטות, כל מי שרכש את המוצרים הללו מתבקש להפסיק את השימוש בהם ככיסא בטיחות ברכב באופן מידי.

משרד הכלכלה מדגיש כי הציבור מתבקש לגלות ערנות ולהודיע על כל מקרה שבו המוצר עדיין מוצג או נמכר ככיסא בטיחות, וזאת באמצעות מערכת פניות הציבור של המשרד, כדי שניתן יהיה להמשיך באכיפה ולמנוע סיכון נוסף.
    • וואו!
    Reactions: TRE1 //
    0 תגובות
    אני כיום בשנה החמישית שלי בוותק בהוראה,
    השנה זו השנה השניה שלי ברפורמת עוז לתמורה ובשנה האחרונה התחלתי לעבוד במקום עבודה נוסף ברפורמת אופק חדש,

בימים האחרונים התוודעתי לנושא של שנת התמחות (סטאז'), והבנתי שללא שנת התמחות אין לי אפשרות להתקדם לדרגה באופק חדש ואים עליה בשכר,
    וראיתי שהיום היום האחרון להגשת הערכת מנהל וחונך (שהמנהלת במקום העבודה אומרת שהיא הגישה וכתבה שהייתה לי חונכת ושהיא צפתה וכו'... כל מה שצריך) אבל דרוש גם לעשות אייזושהי סדנה? השתלמות?

1- האם עדיין ניתן להירשם לסדנה המדוברת ואם כן מה היא ואיפה עושים זאת?
    2- האם זה שאני עבדתי כבר כמה שנים בהוראה במוסד אחר (אומנם ברפורמת עוז ולא אופק) לא פוטר אותי משנת התמחות?
    3-הבנתי שמי שעברה במקום עבודה שנכנס לאופק עושים לה המרה והיא נכנסת בדרגה מתקדמת, האם במקרה שלי גם יש אפשרות להיכנס לדרגה מתקדמת מכיוון שאני הייתי כבר מורה כמה שנים?
    4- מי הייתה אמורה להודיע לי על המושג הזה ואיך יתכן שנודע לי כל זה במקרה??
    אנא היום- היום האחרון שאפשר להגיש הערכה ואם לא הפסדתי שנה...מי שבידה מידע בנושא תבורךך

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה