Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אשמח לשמוע את דעתכם / הידע שלכם בנושא

הזמנו צלם כולל כמובן עיצוב אלבום וכו...
הבסיס הוא אלבום כיסים ושידרגנו לדיגיטלי בתוספת 1150 שקל

הכל טוב ויפה, יש לציין שלא לקחנו צלם מתחיל והעיסקה עלתה לנו מעל 10000
היו תמונות שהתאכזבתי מהן, היו גם פשלות (לא צילמו את סבא וסבתא של הכלה בכל האירוע)
והאמת דנתי לכף זכות, אמרתי שבשמחה הבאה יש להדגיש נקודות חשובות לפני האירוע
עשינו זאת גם כאן אולי לא מספיק באופן ברור _בכל אופן חתונה ראשונה)

אבל הגענו לעיצוב האלבום, והמדניות של החברה
יש לציין שהיא נודעה לי רק בשלב ההגהה
שאפשר לשנות עד 5 מיקומים או גדלים של תמונות
(שזה אומר בעצם להחליף מיקום בין גדול לקטן ומעמוד לעמוד)לדעתי זה כלל לא הגדרה של הגהה...
אבל, אם יש עמודים שלא נראים לנו יפים, אז שינויים אלו כרוכים בתשלום של 150 ש"ח + מע"מ לשעה

זו התשובה לבקשות ההגהה שלי:
עברתי כעת על המייל.
הגרפיקאית עשתה כל מאמץ ועיצבה את האלבום באופן מושלם.
הגהה לפני הדפסה מאפשרת תיקוני עימוד, עד 5 תיקונים, ללא תשלום.
אופי השיניים כמפורט בסעיף 4 שנשלח אליכם עם האלבום.
(הערה שלי: לאחר תשלום ולא בטופס של הזמנת האירוע, והתיקונים שהם מאפשרים זה 5 הזזות של מיקום / גודל)
התאמת "טעם" ושינויים מהותיים של סגנון העיצוב (כגון עיצוב דפים מחדש וכו)
יתאפשרו- בשמחה -כבקשתכם,
כאשר התשלום עבור ההגהה יהיה 350 ש"ח +מע"מ

אני לא יודעת אם אני סתם בהלם מהניצול ה'ציני'
אחרי שמשלמים סכומים כל כך גבוהים זה פשוט מוקמם
מרגיש לי שמצאו עוד דרך להוציא כמה שקלים מהורים שגם ככה נחנקים מכל ההוצאות על אירוע
במיוחד אחרי ששילמנו סכום גבוה

כששאלתי למה 350? ענו לי אם יהיה עודף אז נחזיר ):
 תגובה אחרונה 
יש את זה:

סגולה בדוקה כיצד להיוושע ביום כיפור - נא להפיץ לכמה שיותר:

עשיתם את כל הסגולות ועדיין לא נושעתם? ישנה סוגלה אחת שעוד לא שמעתם עליה (לקרוא עד הסוף).

סיפר הגאון הרב יצחק זילברשטיין שליט"א:

פעם כאשר היינו אצל הגאון רבי יוסף שלום אלישיב זצ"ל בראש השנה ושאלנו אותו: כאשר אדם נמצא בצרה מסוימת, מהו הדבר ביותר לעשות כדי להיוושע? השיב הרב: שהדבר הגדול ביותר להיוושע בעת צרה, זה להתפלל על אדם אחר הנמצא אף הוא בצרה ועל כלל ישראל. ולומדים זאת מדברי חז"ל (ברכות כח) שאמרו שאדם הנמצא בעת צרה מתפלל תפילה קצרה "הושע ה' את עמך" וכו', וביאר הגרי"ש אלישיב שרואים מכן שחז"ל הורו לאדם הנמצא בעת צרה להתפלל על כלל ישראל, וע"י כך אף הוא ינצל מכל רע.

בקונטרס "שלום על ישראל" המבאר את מעלת וסגולת התפילה על עם ישראל, כותב בזה הלשון (עמוד 9):

סיפר לי רב חשוב העוסק רבות בזיכוי הרבים, שכאשר באים אליו אנשים הזקוקים לישועות גדולות, יש לו עצה בדוקה ומנוסה שהוא נותן להם, ובכל שנה הוא רואה רבים הנושעים, גם במקום שהתייאשו הרופאים וכדומה, והיא:

כאשר מגיע ובא היום הקדוש והנורא ביותר בשנה שהוא יום כיפור, בשעת הנעילה, שהיא השעה המסוגלת ביותר לפעול ישועות ולקבלת התפילות, והיא עת רצון גדול ועצום מאוד בשמים, הוא מבקש משני אנשים הזקוקים לישועה, שלא יתפללו על עצמם כלל [בשעת הנעילה], אלא כל אחד יבקש רק על חברו הזקוקה לישועה, והוא מתנה עימם שבכל היום הקדוש, יכול כל אחד להתפלל על עצמו, אבל בשעת הנעילה שהיא עת רצון גדולה מאוד, שכל אחד יבקש רק על חברו הזקוק לישועה באותו תחום ונשוא שאף הוא זקוק לו, ואף חברו יבקש רק עליו.

והעיד בפני אותו רב, שבכל שנה מי שהצליח לעשות זאת ולבקש בשעה הנעילה רק על חברו, הוא נושע מיד בישועה גדולה מעל הטבע ובדרך נס ממש, ובשנה אחת היה מי שביקש על חברו והוא אכן נושע בישועה גדולה מיד אחר כך, ואילו חברו שלא הצליח לשכוח מהבעיות שלו ולבקש רק על חברו לא נושע.

וסיפר לי אותו רב שהוא עושה זאת כבר כמה שנים, וכל מי שניסה זאת, סיפר לו שראה ישועות וניסים בכל העניינים והתחומים. (עד כאן מתוך הקונטרס).

בשורות טובות וגמר חתימה טובה!!

אכן כן, העיקר שיתפלל על חברו באמת מתוך הלב - ולא יזכיר את עצמו כלל!!!

ומצד שני את זה:

image (5).png

התבלבלתי לגמרי! אז מה צריך לעשות? להתפלל רק על מישהו אחר בשעת הנעילה או להזכיר גם את עצמך?
מישהו יודע??

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה