Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לצערי הרב, עדיין לא קבלתי דרגה :mad::(
גם באשמתי וגם באשמת מדיניות החלם השוררת באגף למעונות יום...
בקיצור, אני צריכה עזרה ב2 דברים:
א. הגשתי בקשת סבסוד באיחור, כל שנה אני מחכה שהעומס ירד ורק אז מגישה... כי אין לי עצבים לסחבת ששוררת שם.
השנה העומס לא ירד... בסוף נכנעתי והגשתי. אממה, הגשתי באיחור ולכן הם טוענים שאני לא זכאית לסבסוד בחודש הראשון של השנה.
השאלה אם מישהו/י יודע/ת אם אפשר לעשות משהו? יש דרך שאני אוכל בכל זאת לקבל את המלגה? (הם טוענים שאני לא יכולה מכיוון שמקבלים רק חודשים רטואקטיבית לזמן ההגשה).
ב. סבלתי רבות מהסחבת עד לקבלת הדרגה וכאמור בינתיים אני משלמת תשלום מלא. (כל פעם חסר לי וי פה ושם ובים השלמת מסמך אחד לשני אני ממתינה חודש וחצי עד שאני מקבלת יחס (והכי מעצבן שאני מתקשרת לצציגה בכדי שתעבור לי על המסמכים והיא אומרת שהכל תקין וכו' אבל אז מתקשרת החשבת ואומרת שחסר לי וי...) בקיצור החלטתי שאני רוצה להתלונן... כי ההתנהלות לא הגיונית בכלל!!!
השאלה לאיפה אני פונה? מי המבקר של האגף למעונות יום?
תודה מראש!
מבין עוברי מבין בתרי הפוסטים החדשים,
נקלע לעיניי,כל מיני תצלומים,מפורום הצילום,
אמנם הרמה שם באמת גבוהה,אבזירים מושקעים,נופים, רקעים,
אין מה לדבר יש פה מקצוענות,
אך דא עקא,שבהרבה מהצילומים,יש שם בנות,
בחצאיות קצרות מעל הברך ובלי גרביונים,
וזה נראה לפעמים אפילו קרוב לגיל מצוות(מלבד מה שהנטפרי חוסום...)
(אני לא מחפש תמונות כאלה...אלא פשוט יש לפוסטים שם כותרות מטזרות (מלשון טיזר) שקשה לדלג עליהם...)
אני לא משמרת הצניעות,ואני אפילו לא מתכווון להעביר ביקרות,
אלא אני מתכוון שצריך לקחת אחריות,
שכפי שאפשר להבין פרוג היא הצומת המרכזית לבעלי מקצוע במגזר החרדי,
כל דבר שמופיע פה משפיע בכל הכיונים,במודע ובתת מודע, ונותן סוג של לגיטמיות,לכזאת רמת לבוש,
אני לא יודע עם הדרישה\רצון לכזה לובש בא מלמטה(ההורים) או מלמעלה(הצלמות)
אבל ודאי לצלמות יש אחריות גדולה לעיצוב תודעת הצניעות והקדושה במגזרנו,
המותקף בלאו הכי בפגעים רוחניים,מהציבור הכללי,
צלמות יקרות זכות יקרה התגלגלה לפתחכן,לעצב את דמותה של בת ישראל,
צנועה,מכובדת,נושאת חן....
בהצלחה
אני מחפש את הדגם הבא לרכישה בחנות באיזור המרכז.

איפה אני יכול להשיג אותו בזול?
  • 105
  • העגלה הזו-
    כאן

מישהו שמע או התנסה בזה? אשמח לכל מידע. זה נראה יחסית זול אז קצת חוששת אך מבחינות רבות יתאים לנו.
    האם העגלה חזקה מספיק?
    איך ההתניידות ועמידות הגלגלים למגורים במקומות קצת יותר מורכבים (הרבה מדרגות)?
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה