Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
0527601166 דניאל
פירק והרכיב לי ארון גדול תוך דקות ובדיוק מדהים!!! ממליץ מאוד
חייבת לך תודה גדולה
בזכות ההמלצה שלך באשכול אחר, לקחנו אותו, הוא היה הכי זול ויחד עם זאת מקצועי ביותר!
ממליצה עליו בכל פה!
הוא תקתק את העבודה, (הוא נגר במקצועו), הרכיב מהר ומקצועי לחלוטין, ולא ביקש שקל יותר ממה שסיכמנו בטלפון..
(כשדיברתי עם מוביל אחר ושאלתי אם עלולות להיות הפתעות במחיר אחרי ההובלה, הוא אמר שתמיד יכולות להיות... לעומתו דניאל אמר שמחיר שסיכם עליו מראש לא ישתנה - ברור שאם פתאום אוסיף לן משהו נוסף שלא היה כלול מראש בהובלה- מן הסתם תהיה על זה תוספת, הכוונה שלא יהיו חריגות מהסיכום המקורי)
בן אדם נעים ומקצועי, ובנוסף גם זול...
פשוט הרגשתי חייבת לשתף.
המספר לו זה מה שרשום למעלה.
  • 106
  • 0 תגובות
  • 110
  • לקובץ
    מארגון "פרנסנו בכבוד"

בקרוב הם פותחים אתר חדש:

פרנסנו בכבוד
    0 תגובות
  • 1K
  • הגירסא הארוכה של הסיפור:
    סיפורנו מתחיל ביום אביבי שטוף שמש, בו זוגתי הצדקנית הזמינה נעליים חדשות לכבוד החג - לכל הילדים.
    מכיון שזה היה סמוך ונראה לחג הפסח, הצפי מצידנו היה שזה יגיע ככל הנראה בחול המועד.
    בחול המועד התקבל המייל המיוחל - החבילה הגיעה!
    אך אוי, מה קרה, במקום להגיע למקום מושבנו בעיה"ק ירושלים, היא נחתה בפ"ת בתחנת חלוקה אזורית.
    עבדכם הנאמן, כוחו עדיין במתניו לטרטר כל נציג שירות לקוחות, מסלקום ועד ישראכרט, מתקשר באופן מיידי לדואר - 171.
    כעבור למעלה מחצי שעת המתנה, המענה המיוחל הגיע. אני מעבירה את הפניה שלך - זה יטופל. תודה.
    בפניה השניה התברר, שהמחלקה שמטפלת בנושא זה, לא עובדת בחול המועד. טוב. נחכה לאחרי פסח.
    בפניה הרביעית התברר שהנציג יודע לומר לי שיש שירות לקוחות ייעודי של דואר ישראל רק לחבילות של נקסט (שמספרו 076-8871218)
    שם באמת עונים בתוך כמה דקות. ברוך השם.

טוב, התייאשתי, אני עובר לגירסה הקצרה:
    חבילה של נקסט שהגיעה לפ"ת במקום לירושלים. כל כמה ימים טלפון לשירות לבדוק מה קורה, אך תמיד התשובה: זה בטיפול.
    שבועיים שלא זז, אני מבקש לדבר עם מנהל. הוא מזיז את הענין. בעצתי, הוא מתקשר לפ"ת, שולח ווצאפ למנהל תחנת החלוקה שם...
    כעבור שבוע (לא כולל שישי שבת וחגי עצמאות) החבילה אצלי.

מסקנות:
    1) בהרבה חברות יש טלפון או מייל יעיל של שירות לקוחות, ולעיתים הם לא דואגים לפרסם אותו. אפילו הייתי אומר מסתירים אותו.
    2) בדואר ישראל, 171 זה הרבה זמן המתנה, אבל יש להם מספרי טלפון ישירים (וגם כתובות מייל) שיכולים לקצר לכם תהליכים.
    3) תמיד לדרוש לדבר עם מנהל, למרות שהנציג תמיד יגיד לך: המנהל לא יוכל לעזור לך, עשיתי הכל בשבילך. תגיד לו: לא נכון. מניסיון, מנהל עושה תמיד צעד נוסף.
    4) והכי חשוב: למרות הטרטור בחבילה זו, באופן כללי, אני מאוד מרוצה מדואר ישראל.
    אני משתמש בהם בקביעות גם לשליחת הרבה מכתבים וחבילות וגם לקבלה, ובדרך כלל הכל הולך כצפוי. נכון שיש לפעמים פשלות... אבל בסך הכל אנחנו בני אדם.
    לאחרונה, גם קיבלתי פיצוי של 165 ש"ח, על חבילה ששלחתי לצרפת וחלק מהתוכן שלה נגנב (כנראה בצרפת, שלא באשמת דואר ישראל).
    אז נכון, שתודעת השירות שלהם לא בשמים, ויכול להיות יותר טוב. אבל חבר'ה, אנחנו בישראל, לא באמריקה.
  • 175
  • שעון מעורר מקוון למחשב
    נעים וקל לתפעול

לדעתי יכול להועיל מאד
    0 תגובות
    יזהרו ❗❗❗
    סיפור אמיתי שהתרחש אתמול בלילה לחבר שלי.
    הוא נסע בכביש 6 לכיוון דרום (בקטע הדרומי של הכביש - בין ירושלים לבאר שבע) ומכיוון שהכביש היה די ריק והיה שעת לילה אז הוא הרשה לעצמו 'להרביץ' נהיגה.
    לפתע הוא קולט במראה רכב עם נורה כחולה מהבהבת דולקת אחריו כשהרכב ההוא מסמן לו עם האורות שיעצור בצד.
    הוא הבין שהוא אכל אותה וכבר השלים עם זה שיקבל דו"ח עם קנס ונקודות.
    הוא מיד סטה לכיוון השול הימני כשהרכב המשטרתי עוצר מאחוריו והוא מחכה שהשוטר יגיע אליו.
    הרכב שמאחוריו הבהב לו עם האורות כמסמן לו לצאת אליו עם הרישיונות.
    הוא הוציא את הרישיונות מהתא וכבר עמד לצאת ואז הוא נזכר שע"פ החוק השוטר צריך להגיע אליו ולא ההיפך.
    אז הוא החליט שהוא לא יוצא אלא ממתין שהשוטר יגיע אליו.
    הרכב שמאחוריו מהבהב לו שוב ושוב אך הוא מתעקש שלא לצאת.
    ואז הוא רואה במראה שמהרכב מאחוריו יוצא מישהו בלבוש אזרחי ומסמן משהו ליושבים ברכב שלו. באותו שניה נפל לחבר שלי האסימון והוא נעל באינסטיקנט מהיר את דלתות הרכב.
    ההוא ניגש לרכב וניסה לפתוח אותו ובאותו רגע חבר שלי שם את הרגל על הדוושה וטס משם במהירות כשהוא מתקשר למשטרה ומדווח להם וכו' וכו'.
    מה שהתברר זה שמדובר בקבוצת בדואים שזה אחת השיטות שלהם לגנוב רכבים. הם דולקים בשעת לילה אחרי מי שטס בכביש ומהבהבים לו לצאת, וההוא שמרגיש אשם על הנהיגה אכן יוצא מהרכב ובאותו רגע הוא יכול לשכוח מהרכב.
    חברים, הזהרו! אל תצאו מהרכב לעולם ובפרט לא עם מנוע מותנע, גם אם זה שוטר, על פי החוק הוא צריך לגשת אליך ולא ההיפך.
    תעבירו ותפיצו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה