Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בס''ד
קיבלתי במייל.
מיזם מבורך (ורק מי שגרה מבינה..)

---

גם את רוצה לעבוד
בחברה מבוססת שמשלמת טוב,
בקרבת מקום מגורייך, ואולי אפילו מהבית.

גם לך מגיע לממש את כישורייך
לעסוק בתחום שאת אוהבת,
ולהתפרנס בכבוד.

הצטרפי למאות נשים שנרשמו למסילות,
ו-87% מהן כבר עובדות בסיפוק ליד הבית!

גם אם גרה בעפולה או בנוף הגליל,
בנתיבות או בירוחם-
"מסילות" פועלת בכל מקום בארץ על מנת להביא
עד אלייך את המעסיק האידיאלי בשבילך!

הרשמי
כאן עכשיו ללא עלות
וצוות "מסילות" יצור איתך קשר
בדרך למציאת העבודה המתאימה לך בול!

בסיעתא דשמיא,
הצלחנו לשלב נשים רבות ברחבי הארץ
בעבודה איכותית ובתנאים הולמים.

אנו עוסקים בפיתוח תהליכים,
ועל כן התוצאות הן לא תמיד מיידיות.

בהצטרפותך את תורמת להרחבת המאגר
ובכך מגדילה את הסיכוי
ליצירת אפשרויות תעסוקה רבות ומגוונות באזור מגורייך.

לאחר הרישום כאן יפנו אלייך מהמשרד לראיון טלפוני ראשוני.
כאשר תוצע משרה מתאימה לנתונייך באיזור מגורייך-
תקבלי את ההצעה מיידית.

בברכת הצלחה,
ארגון 'מסילות לפרנסה'
@מוריה אסתר , אין לי הרשאה של מעצבים גרפיים, אבל פה יש 24 עמודים של תמונות חינמיות של סוכות https://www.dreamstime.com/photos-images/sukkot.html#res26854975
ופה יש 8 עמודים של תמונות חינמיות של ארבעת המינים https://www.dreamstime.com/photos-images/lulav.html?pg=1
שלום
כבר הרבה זמן לא כתבתי כאן,
אבל אני חיבת לשתף אתכם בחויה.
הייתי השבוע בירדן,
זורם,יפהפה, המרחק בין גדה לגדה אדיר, מפל שוצף הכל נפלא.

פתאום אני רואה מולי ילדונת (8-9) מרעידה מקור.
שאלתי אותה אם הכל בסדר, ואז התברר לי לתדהמתי שההורים שלה נמצאים בגדה השניה "הלכתי עם אחותי הגדולה ואז נסחפתי והגעתי לכאן"....
איך את מתכננת לחזור, בררתי.
בשחיה, לצד השני היא השיבה.
כן, ראיתי שם כמה גברים שריריים שהצליחו לחצות את הנחל, זה קטע עם סחיפה מאד חזקה, אמרתי לה שזה לא בא בחשבון.
היא בקשה ממני גלגל,
חשבתי אולי לקשור אותו עם חבל תריס ולעזור לה להגיע לגדה השניה.
איפה ההורים, אתם שואלים? בגדה השניה, מבסוטים מעצמם ואפילו לא מתחילים לחפש אותה.
מפה לשם, הגיעה לידינו סירה עם זוג חילוני, שהציעו להעביר אותה לצד השני.
העלנו אותה לסירה והבטחנו להסתכל.

ואז, לעיני הנדהמות, אחיה הקטן -ילד בן 4 מאבד שליטה, עף את המפל,חובט בידים וברגלים- עולה יורד.
האחות הגדולה- בת ה15 קולטת את זה ומנסה להגיע אליו, אנחנו פרצנו בצרחות: ילד טובע, ילד טובע.
ואז התרחשו 2 דברים במקביל, הגבר שהגיע עם הסירה התחיל לשחות לשם, ומהגדה זינק בחור שרירי, שחין על.
בינתים אני קולטת שהאחות מגיעה אל הילד, תופסת אותו, ואז שניהם צוללים פנימה, סירה מתקרבת ועומדת לעבור עליהם.

אין סוף מלאכים היו שם.
לשמור ולהציל.
מה שקרה שהאחות אזלו כוחותיה, היא תפסה את חבל הקיאק.
והגבר שקפץ מהגדה- תפס את הילד בשניה האחרונה והעיף אותו לסירה.

הילדה שלידי חוורת כולה, היא לא הצליחה להוציא מילה מהפה.
תוך כמה דקות כל המשפחה התנדפה.

נכון, זה סוף הין הזמנים,
הורים, אם אתם לא יודעים לשמור על הילדים שלכם, אל תביאו אותם לכאלו מקומות!!!!

ואם אתם מגיעים לכאלו מקומות תהיו ערניים, תכנסו אתם למים לפני כולם ותבדקו מה קורה.
זרמים בירדן הם דבר משתנה,
אל תתנו לשלוה להטעות אתכם.
ואל תורידו מהם את העינים!
חודש טוב
ושנה טובה !

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה