Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הוא בן שנה וכל השכבה זה תוכנית של החיים,
צריך לנדנד חצי שעה. ולא,- בכלל לא תכננתי להרגיל אותו.
ואוי ואבוי אם אני רגע מפסיקה כי הוא פוצח בסדרת צרחות מטורפת..
אחרי חצי שעה שאני בטוחה שכבר נרדם הוא פותח עין אחת ואם הוא רואה שזזתי מהמיטה ה' ישמור..
נכון להיום החלטתי שאני משכיבה אותו בלי נדנוד . יש לו בעריסה הכל שמיכה, בקבוק, מוצץ
בינתיים הוא כבר בוכה 3 וחצי שעות רצוףף.
החלטתי שאני שמה אותו בחדר לבד. שיהיה שם עד שירדם. (עם דלת פתוחה)
האם זה נכון כך לעשות?
אני בלחץ כי היום זה דור שכל בעיה קטנה של ילד תולים בעבר של הילד ועושים נקיפות מצפון לאמהות..

פליז, מחכה לעידוד ועצות מכל המנוסות כי אני גמורה ואיך נכון לנהוג (הוא מאד מאד מפונק בלי קשר ואני מחכה הווו מחכה שכבר יגדל)
אגב. לא הולך לשום מטפלת. כי אף אחת לא מוכנה להחזיק כזה ילד מפונק. ואני עובדת איתו מהבית ומצמיחה קרניים אוטוטו..
(הייתי כבר בשלושת המימדים. היימליך, מוח אחד. הוצאת עין הרע. ברכה מרב.. ז המה שעלה לי עכשיו)
בעקבות המשפט הזה:
המוח של הילדים אלסטי ועד גיל שש יכול לקלוט באופן שיתקשה לקלוט בשנים שלאחר מכן. מה שהוא קונה בגיל הרך זה פיס
שכתבה @ארבע
רציתי לשמוע באיזה דרך אני יכולה לקדם את ילדי הרגילים בחלון הזמן הזה שעד גיל 6?
תודה רבה!
  • תודה
Reactions: שרה֫1 //
5 תגובות
בס"ד

מישהו מכיר את המקרן הזה Luminator Plus 10 ?

מה דעתכם על המפרט הטכני? האם יש המצלות לאחר במחירים האלה 400-500

מפרט טכני​

רזולוציה מקורית
1280x720, תמיכה ב-1080P
בהירות
3000 לומן
יחס ניגודיות
2000:1
היפוך תמונה
היפוך של 360 מעלות
עדשה
3 Pieces of glasses lens, פוקוס ידני
יחס גובה-רוחב
16:9 ו-4:3
אורך חיים מנורה
50,000 שעות חיים
גודל תמונה
36-120 אינץ'
חיבורים
HDMI/USB/AV/AUDIO OUT/VGA
  • 87
  • בעקבות המצב למדם קלאס פתחו את המערכת
    עם מאות שיעורים לבנות ולבנים פתוחים לצפיה חינם!

וגם מעטפת ביטחון עם הדרכות להורים ושיעורים מיוחדים לבנים.
    והכל בלמידה אופליין, בלי חיבור לאינטנרט בכלל!
    מתחברים ללמדם קלאס, מורידים תוכנה ושיעורים,
    ויש לך שקט עם תעסוקה שקטה, שמורה ומועילה!

אז מה מחכה לך בפנים?
    המון שיעורים באנגלית, חשבון, מתמטיקה,
    פרשת שבוע, גמרא, משנה, אלגברה, ועוד….

וגם קורסים מרתקים לגילאים שונים:
    צילום, ציור, נגינה, גרפולוגיה
    ועוד תעסוקה איכותית, מקצועית ושמורה!
    מכתה א' ועד תיכון - חינם במערכת למדם!!!

התחברת כבר? יש לך שאלה על המערכת?
    אפשר לשאול אותנו כאן👇 :)

WhatsApp Image 2025-06-17 at 14.46.58.jpeg
    • תודה
    Reactions: :) Yael1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה