Title

בריאות ורפואה

שאלות • מידע • בירורים • והתייעצויות בענייני רפואה
- אין לסמוך על המידע המתפרסם כאן כמידע רפואי מוסמך -

מאמרים אחרונים באתר

הי כולם
חייבת עזרה דחופה על סף יאוששש 🤦‍♀️
אחרי לידה שניה הופיעה כאורחת לא מוזמנת 'תת פעילות של בלוטת התריס'
התעייפה מוקדם הגברת שלי....

לקח זמן עד שעליתי על זה אבל מאז אני לוקחת אלטרוקסין 600 מ"ג בשבוע
לא מצליחה להגיע לאיזון מושלם ומה שהכי מפריע לי שאני הולכת ותופחת ולא נראה שיש לדבר סוף...
ברעיון יש את האפשרות להגביר מינון אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לעצות מנסיונכם.

כידוע ברגע שלוקחים תרופות מהסוג הזה הבלוטה אף פעם לא תחלים ותתאזן אלא רק תלך ותתנוון, אז יש את אלו שאומרים -מה הבעיה? תגבירי מינון! אבל הבנתי שהתרופות לא באמת פותרות את הבעיות לגמרי וראיתי על עצמי שגם כשאני מאוזנת זה לא מה שהיה לפני הסיפור...

שמעתי שיש אפשרות לעורר את הבלוטה מחדש ע"י טיפולים או תרופות טבעיות ואני חושבת כרגע על הכיוון הזה
בנתיים קבלתי המלצות על מח אחד ושלושת המימדים אבל לא שמעתי על נשים שעזר להן
קיבלתי גם המלצה על אדם מב"ב בשם אליהו אדיר שעוזר בשיטות טבעיות
אשמח לשמוע המלצות או דיס על שתי הדברים הנ"ל וכמובן שאם יש דברים נוספים זה יהיה מצוין

תודה מראש לכל מי שיעזור 🙏

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה