Title

הפסקת אוכל

פורום לבישול ומתכונים • תזונה בריאה • וכל מה שקשור למטבח ואוכל.
מנהלות הפורום: ה. בקר, רוחי בלבוחי

מאמרים אחרונים באתר

@photos by h
או מישהי אחרת שהכינה---
אשמח אם תבואי לכאן רגע, לפני זמן רב העלית מתכון שהחלטתי שהגיע הזמן להכינו.
ברכיבי המתכון כתוב לפרק 4 ראשי שום, ובהכנת המילוי כתבת להשתמש רק ב4 שיניים.
יש כאן טעות או משהו?
אם תוכלי להסביר לי.
תודה רבה!!
https://www.prog.co.il/threads/אתגר-5-המוציא-ארץ-מן-הלחם.548591/post-7696737
איפה משיגים את המריות כמו במכשיר פנקייק הזה:
וגם את הכף...
אשמח לכל מידע!!
איזה חג מהמם עבר עלינו.
אירחנו ועמלנו.
רציתי להגיד תודה לנשות פרוג היקרות שמשתפות במתכונים מעולים, ולכל מי שמגיבה ונותנת פידבקים וטיפים.
יעיל להפליא!

תודה ל
@java על הבקר המדהים בתנור, ועל מי שהציעה בתגובות להוסיף אתו ירקות שורש. היה יאמי יאמי.
תודה ל @ה. בקר על המתכונים המופלאים שהעלו חשש חמץ בקרב כל האוכלים:
סופלה של פסח
ביסקוטי לפסח- מתכון אגדה!!!!
בלונדיס עם שוקולד צ'יפס. למרות שהכנתי בשתי תבניות קטנות ויצא גבוה ואוורירי מדי - היה מצוין. כמו עוגת שוקולד צ'יפס. רק השוקולד צ'יפס שקעו לנו למטה, אם יש למישהי טיפים.
עוגת שוקולד מעולה עם הזיגוג של הבראוניס מהחוברת השניה- להיט! הכנתי ללא מיקסר.
תפוחים אפויים ביין ואגוזים- אני לא אוהבת אבל האורחים המבוגרים התלקקו...
והיו גם סלטים ופשטידות כמו בטטה ופאי רועים שפשוט הזכרת בחוברת שלך ובכך נתת לי רעיון. למרות שעשיתי את המתכונים הרגילים שלי הקרדיט שלך.

תודה!!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה