מעצבי דיגיטל ו-UX/UI

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
  • 382
  • פתחתי את האתר שיין להזמין
    והופתעתי לראות אוירה מוכרת אבל משהו שם לא נהיר..
    שנה חדשה בפתח.. זה נכון
    אבל, מה עם השאר?
    והחנוכייה בכלל מככבת (גם ליד 'מידע למשלוחים':rolleyes:)
    1597743699907.png
    אני יודעת שיש נושאים יותר מרתקים באפיון, לדון עליהם כשנכנסים לאתר האקטואלי הזה - של רשות הטבע והגנים:

אבל אותי הכי מסקרן למה התכוון המשורר עם האייקון הזה!

Screenshot_37.png

אולי רמז שכדאי לעשות בר מצוות במקום פתוח? ;)
    איפה @s_katz ?
    אלופה אחת!
    האתר שלך נמצא במגזין אלמנטור ישראל
    כחלק מההשראות החודשיות.

שרה כתבה קצת על התהליך גם בפורום מעצבים:

גאים בך!

לקריאת השואוקייס:

1596036034227.png
    לא ממש גמור (וממש לא מותאם למובייל-אל תנסו אפילו:eek:),
    אבל אני אשמח מאוד אם תוכלו לעבור עליו, ולהעיר בעיקר על חוויית המשתמש,
    בעיקרון זה אמור להיות אתר לכל מיני עיצובים שאפשר לקנות,
    בינתיים יש שם רק עטיפות למחברות,
    תשתמשו בקופון prog
    שתוכלו לקנות חינם
    אם יש לכם הערות/הארות
    אני באמת אודה לכם (תרyt משמע)
    שלום רב

ספר מדהים של טל פלורנטין חדש מהאריזה
    להתרשמות מהספר יש ללחוץ כאן >

קניתי אחד בשנה האחרונה עם פגם קטן בכריכה
    כעת הוא הוציא מהדורה חדשה
    ושלח לי ספר נוסף.

לפרטים יש לפנות באישי.
    בזמן האחרון חשבתי על פריפיק.
    בשביל להוריד תמונה, במידה ואין לכם פרמיום אתם צריכים לעבור תהליך של שני כפתורים:
    Download , ואז Free Download

3.JPG4.JPG

מה הרעיון כאן? למה לא לכתוב בכפתור הראשון Free Download ומתחתיו משהו בסגנון של Go Premium , מודגש ובולט בכתום? התהליך הזה לגמרי מיותר ומסורבל, במיוחד שהוא נמצא רק בקבצים החינמיים. למה שלמישהו יתחשק פתאום לעשות מנוי בתשלום על הדרך שהוא מוריד קובץ שבכל מקרה חינמי? לדעתי הקטנה זה לא סביר.

אז יש לי הרגשה שהם סיבכו כאן, בשביל שההורדה של הפרמיום תהייה יותר קלה.
    מה זאת אומרת?
    בפרמיום, בקליק אחד ההורדה מתחילה - זה מרגיש הרבה יותר יעיל ומהיר:

2.JPG

וזה הזוי, כי לי אישית יש פרמיום שמבוסס על חודש בודד- כלומר אני יכולה לבטל את המנוי בכל רגע שנראה לי ובחודש הבא הוא יפסיק. אבל הרבה יותר כיף לי להוריד בצורה כזאת חלקה שאין לי חשק לבטל את המנוי אפילו שאין לי הרבה צורך בו. כן, רק בגלל כפתור אחד.

מה אתם אומרים?
     תגובה אחרונה 
    מאמר מעולה של יפעת יעקבי שקבלתי בניוזלייטר של כנרת יפרח (שווה קריאה בפני עצמה)
    בהנאה:)
    שלום לכולם/ן

חודשים של עבודה הגיעו אתמול לסיומם (כמעט):)

ובימים אלו עולה בשעה טובה לאויר אתר שעבדנו זמן רב לפצח אותו
    האתר הוא עבור בי"ס מקצועי ויסודי ללימודי קונדיטוריה, פטיסרי, בולנז'רי ושוקולד (גם אני בהתחלה שברתי שיניים :)) באופן דיגיטלי.

טובי השפים בארץ מאוגדים תחת בי"ס 'פירוליטה' ומעבירים קורסים מקצועיים במיוחד לכל מי שיש בו אהבה לתחום והכישורים המתאימים ליצור לעצמו עסק כיפי, טעים ומכניס!

האתגר שבאתר היה ליצור משהו שישדר טעם, יגרה, שתוכלו להריח מהמסך, אבל במקביל שיעביר מסר של חדשנות, נקיות ונגיעות יוקרה כי מדובר במיזם פורץ דרך - בי"ס דיגיטלי בתחום מלא צבע וטעם שלא כ"כ חשבו עד היום ללמוד דרך המסך.

למעשה האפיון והעיצוב נעשו אי-אז לפני כחצי שנה, ולפני כחודש+ עם קבלת החומרים נכנסנו למרוץ העלאת התכנים (והם רבים מאוד, אם כי לא כולם חשופים ) והעמדת האתר על אף וחרף מגבלות ה'קורונה' .

אשמח שתיכנסו בקישור:
    https://pirolita.co.il/
    תטעמו, תחוו דעה, הארות והערות
    ויש לכם גם הפתעות בפנים לשבועות :)
    קליפ מתנה! מהשף קונדיטור No 1 - ערן שוורצברד עם יצירת פטיפור מגנום מדהים! ועוד הרבה מתכונים שווים ואפ' פחזניות חלביות - יאמי :)
    אז קדימה
    מחכה לשמוע מכם,

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה