מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כזכור בעבר נערכה כאן תחרות הכרזות, והועלו לכאן כרזות רבות מעולות, ואף זכו לתפוצה נרחבת ברחבי הנט ובעוד מקומות, כזכור לכל, ובס"ד הרבה יהודים ניצלו על ידי זה.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=101923

כנראה שמאז ועד עתה עוצבו הרבה כרזות נוספות ע"י חברי פורום נכבד ונקי זה.
אשר על כן אבקש באם יואילו להעלות לכאן כרזות שונות היכולות להועיל, ובוודאי תהיינה גם כרזות אלו לתועלת.

בברכת
עֵינַי תָּמִיד אֶל ה' כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי. פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי (תהילים פרק כה).
וימלא ה' כל משאלות לבכם לטובה לעבודתו יתברך.
אני צריכה רקע בסגנון שיש כאן באתר הזה:
http://all-free-download.com/free-vector/vector-background/classical_elegant_background_pattern_vector_152052.html
האם מישהו יכול לומר לי אם האתר הזה חינמי לחלוטין גם לשימוש מסחרי?
או אולי יש למישהו לתת לי משהו בסגנון, אבל חשוב שיהיה חינמי.

תודה רבה מראש!
  • 696
  • 0 תגובות
    שלום לחבריי הפרוגיסטים
    מן הסתם שמעתם על עודד עזר. אם לא, כנסו לקישור
    הזה ותראו.
    מבחינתי מדובר ביצרן-על של גופנים מעולים שלא הרבה גופנים שאנו משתמשים בהם מתקרבים לרמתם. בין הבולטים אציין את משפחת 'רץ', אחד הניסיונות המוצלחים (אם לא היחיד...) שאני מכיר ליצירת אות ספר חדשה, ועוד סריפית. כמו כן, יש את משפחת 'נע' הדו לשונית שמוצלחת מאוד גם בפרינט וגם באינטרנט. למודרניים בינינו – אפשר ליצור כותרות מיוחדות ב'סוסיתא'. לשמרנים – 'בית הלל'. בקיצור, תסתכלו. כל הגופנים בניקוד מלא.
    אממה, התענוג יקר ואין חבילות גדולות כמו שהורגלנו במסטרפונט ופונטביט.
    יצרתי קשר עם עודד ויש מצדו נכונות להציע לנו, לדעתי בפעם הראשונה בתולדותיו, הנחה לרכישה קבוצתית. כדי להניע את זה אני צריך לדעת כמה מכם שותפים להערכתי לגופנים שלו. ככל שנהיה רבים יותר, כמובן, נוכל להשיג הנחה משמעותית יותר.
    אז אתם מוזמנים להשאיר הודעה בשרשור זה ונראה.
     תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה