מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 862
  • גרפיקאים/גרפיקאיות נכבדים
    אני מתעתדת להוציא בקרוב ספר בנושא עיצוב המקיף את יסודות העיצוב.
    מעבר לדוגמאות מכל העולם ומכל מני תחומים חשבתי לשתול דוגמאות ייחודיות של מעצבים טובים משלנו.
    הספר נותן דגש על עיצוב , עיצוב אמנותי וסגנונות עיצוביים
    כך שכל סגנון יכול להתחבר.

אשמח אם תשתפו אותי בדוגמאות של דברים טובים שעיצבתם ושיכולים להיות מוצגים כדוגמא (ללא זכויות יוצרים אני מציגה כדוגמא ולא אעשה שימוש אחר כמובן אך שהלקוח שלכם לא יתבע אותי שהדגמתי על עבודתו). תחת כל עבודה ארשום את שם המעצב ובסוף הספר שם המעצב+מייל להתקשרות (פרסומת חינם!)
    מעצבים שאשתמש בדוגמאות שלהם בכמות של מעל ל10 דוגמאות יקבלו את הספר בחינם!
    הספר מתעתד להיות מופץ בין אמנים, מעצבים, מורים לעיצוב, סטייליסטים ובין אנשים שאוהבים דברים יפים...

פתחתי לספר מייל מיוחד ואשמח אם תשלחו לי דוגמאות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    אל תשכחו לציין את פרטיכם כולל מייל אישי למקרה הצורך.
    0 תגובות
    מה, עוד פעם לש"ס?
    מה לעשות. מר"צ והליכוד ממש ממש התחרו עלי, אבל ש"ס הציעו את המחיר הכי טוב :)
    אז מצורף הקמפיין של ש"ס במעלה אדומים, חלקו הודפס, חלקו עדיין לא, (וחלקו עדיין גולמי, עם כיתוב מקושקש, שלא מיועד לקריאה!).
    כשישבנו על תכנון הקמפיין, החברה ממעלה אדומים ניסו להגדיר את קהל היעד, וחילקו אותו לשניים: חרדים ודתיים לאומיים ספרדים (בד"כ) חזקים, שממילא יצביעו ש"ס, ועוד כאלה, שביסודם בש"ס, אבל בטעות נמצאים במפלגות אחרות. הקמפיין יפנה אליהם, ויציג להם שאיפות, חזונות, ונקודות שבהם ש"ס פועלת - ויראה להם שמה שבאמת חשוב להם - אלה הדברים שחשובים גם לש"ס, ושמי שפועלת בענייניהם זו ש"ס, וממילא "מקומכם איתנו".
    אחד הנציגים שלהם שישב איתי, אמר שבעצם הוא לא רואה את התועלת הגדולה בקמפיין פרסומי. הכי משכנע, הוא אומר לי, זה שאני יושב עם שסניק פוטנציאלי, שבטעות נמצא במפלגה אחרת, ומדבר ומתחקר אותו, ואז מראה לו שאנחנו באותו מישור, אנחנו ממש קרובים אחד אל השני, וחשובים לנו אותם הדברים. ואז הוא פשוט משתכנע, ומבין שמקומו בש"ס.
    רק מלשמוע את ההסבר הפשוט שלו - כמעט השתכנעתי גם להצביע ש"ס. :)
    סליחה על המגילה...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה