מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני מחפשת כעת עבודה חדשה,
ואני רוצה לערוך מחדש את תיק העבודות שלי,
באמתחתי 5 שנות נסיון במקצוע,
ואני חשה שהתיק הנוכחי (שעודכן על ידי לפני שנה וחצי ומאז התקדמתי ה-מ-ו-ן)
אינו ממצה ואינו מציג כלל את יכולותי...

איך תמליצו לערוך את תיק עבודות? מצד אחד אני רוצה להציג מגוון של עבודות, ויש לי ברוך ה' המון עבודות יפיפיות, מצד שני אני לא רוצה להעמיס על המעסיק הפוטנציאלי , אני רוצה שגם מדפדוף מהיר, הוא יתרשם כמו שצריך... ומצד שלישי, כיון שאני אמורה לשלוח את זה במייל ולא כקישור, זה גם אמור להיות קובץ שלא ישקול הרבה.
איך מתמודדים עם כל המגבלות?

אשמח גם לדוגמאות של תיקי עבודות שאכן פעלו את פעולתם (הרשימו מעסיקים...) כדי להתרשם מהכיוון, מי שמסכים אתן לו את המייל שלי.
ובבקשה לא תיק עבודות "מהלימודים" אלא ממי שערך תיק עבודות לאחר שנות נסיון בעבודה, כי בד"כ לתיק מהלימודים יש אופי שרואים שזה עם עבודות פיקטביות וכדו'.

ושוב מדובר בתיק עבודות להצגה למעסיקים, כך שהוא צריך להכיל את כל התחומים.
(בניגוד לתיק עבודות ללקוחות שפונים בבקשה לתחום מסוים ומקבלים עבודות להתרשמות מאותו תחום)
אני נבוכה ממש, איך אציג כמה שיותר עבודות בצורה שאכן תרשים ולא תלאה?
(עבודות נטו/ רקע אחיד/ עיצוב משתנה מעמוד לעמוד וכד')
(מגוון עבודות בקטן/ עבודות נבחרות מוגדלות וכדו')

תודה רבה מראש על כל עצה שתתקבל!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה