מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שבוע טוב לכל חברי הפורום!
אני גרפיקאית בחברה תעשייתית ואחראית על עיצוב אריזות, פרסומים, עיתון עובדים ועוד.
הבוקר אני מקבלת מייל ממנהלת משאבי אנוש של החברה, ואני מעלה אותו כלשונו.
השאלה שלי היא, האם עלי להענות לבקשה? מחד, אני בקשר די רצוף איתה ולא נעים לסרב (צריך לשמור על יחסים טובים), מאידך, אני לא גרפיקאית פרטית שלה, ואני חוששת שהיום זו היא, ומחר זו החשבת שכר וכו' וכו'.
מה דעתכם? מה לענות לה, ואיך???

הנה המייל:
היי מה נשמע?
רציתי לבקש ממך טובה אישית <O:p</O:p
( ואם לא תוכלי זה גם בסדר)<O:p</O:p
ראיתי את הכישרון שלך בתחום הגרפיקה<O:p</O:p
ורציתי לבקש עזרה J- אני רוצה לעשות<O:p</O:p
ברכה לגננות בגן <O:p</O:p
חשבתי על תמונה של הגננת עם הילד שלי<O:p</O:p
ברקע ועל זה לכתוב ברכה<O:p</O:p
או שיש לי עוד רעיון נחמד<O:p</O:p
לשים תמונות של הילד מגיל 9 חודשים ועד עכשו-<O:p</O:p
כל התק' שהיה בגן כיביכול<O:p</O:p
שיראו איך הוא גדל שזה גם מדליק<O:p</O:p
אבל קודם תגידי לי אם זה אפשרי לקבל ממך קצת עזרה בעניין<O:p</O:p
ואם כן נעלה רעיונות<O:p</O:p
ושוב, אם אין לך זמן לזה , זה גם בסדר J<O:p</O:p
תעדכני אותי?...<O:p</O:p

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה