מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני צריכה להכין 60 משחקי בינגו שונים.
לשם כך יש בידי 60 קבצי וורד עם המילים להזנה. (רווח של אנטר ביניהן)
פתחתי מאסטר, יצרתי את הטבלה. בכל רפובליקה הוספתי תיבת טקסט, שירשרתי בין התיבות, ייבאתי את הקבצים ו.... משהוא כאן לא תקין.
1.הוא מציג כאילו הוא מייבא את מספר הקבצים שבחרתי אך בפועל מייבא רק 1, וגם האחד הזה לא מופיע ברשימת הלינקים כך שאין לי דרך לדעת איזה מהקבצים הוא בחר להביא...
2. על תיבות הטקסט במאסטר החלתי סגנון פסקה (פאראגרף סטייל), וכשמייבאים טקסט הוא לא מכיל עליו אוטומטית.
3. אחרי כל קובץ שרשור התיבות נתקע ולא ממשיך. או שממשיך במקומות הלא נכונים.
גם אחרי שהמשכתי לשרשר ידנית, דאבל קליק על הטקסט לא בוחר את כל הטקסט ברצף אלא רק עד איפה שהוא נתקע, אפילו שהטקסט כבר משורשר הלאה.

אתמול בלילה ניסיתי לפתור את הבעיה במשך כמה שעות ונעזרתי בעוד כמה מהפורום באישי ולא נושעתי. כעת העבודה דחווווופה מאד מאד ואני לא מצליחה לעלות על הבעיה.
מצורף הקובץ (CS5) , אם יש אי מי שיוכל לעזור לי וראות מה התקלה או לחילופין לבנות מאסטר שיתפקד כראוי (כדי לראות אם זה אכן כראוי,כדאי לבדוק איך הוא מגיב כשמייבאים לו כמה קבצים בבת אחת) תבוא עליו הברכה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה