מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

קצת נסערת והרבה תוהה...
עימדתי ספר לימוד, שלחנו להדפסה בבית דפוס מכובד, עמדתי מול גב' אחת שדאגה שכל דבר יהיה תקין והעבודה יצאה יפה ומכובדת.
למהדורה שניה הגדלנו את גודל הדף והלקוחה החליטה להדפיס במקום אחר, כמובן זול יותר. היא עבדה עם מישהו שאולי נקרא "דילר" - הוציא פלטות במקום אחד, כריכה במקום אחר וכריכיה- לא יודעת-אולי גם מקום אחר. לא היה לי כ"כ עם מי לדבר ולברר שהכל כמו שצריך, היו לא נחמדים וקצרים, העתק שמש הגיע מטושטש-כי הם לא מוציאים העתק שמש דיגיטלי (כמו שכן עשו בדפוס הקודם) ולכריכה-וכאן הבעיה- לא שלחו העתק שמש בכלל!.
לצערי, בטעות ללא הגדלתי את גודל הכריכה לגודל החדש. כנראה בעקבות הלחץ שהיה להוציא את החומר לדפוס מהר (לא משנה שאח"כ ישב אצלם כמעט שבוע לפני שהדפיסו) ואולי מכיוון שלא היה אחד אחראי שטיפל בהכל מא-ת לא עלו על הבעיה עד לכריכיה.
הם התקשרו ללקוחה לספר על הבעיה, והציעו לחתוך את הקצוות של הספר כדי שיתאים לגודל הכריכה ודרשו על זה 800 ש"ח.
הלקוחה לא בקשה ממני לשלם על הפשלה עדיין, אם כי יתכן שאני חייבת ע"פ דין תורה.
אבל השאלה שלי היא- אם לא קבלנו העתק שמש לכריכה, (מה גם שגודל הכריכה ברוטו כן התאים לגודל הספר)האם אין האשמה גם בדפוס?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
אחרי שעיצבנו את הלוגו,
הגיע זמן עיצוב האתר..

התמונה המרכזית, זה גלרית תמונות שיתחלפו..
ה'קיפול' של החלק הירקרק בגלריה יצא טוב??
אני לא סגורה על העיצוב של ה FOOTER (החלק התחתון).
ולא על הקוביה של 'הדיל'..

אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר!

ו - - תודה ענקית לnaamah על כל העזרה והטיפים המועילים! :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה