מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

נטויזין היתה ספק האינטרנט שלי עד היום. כעת אני רוצה לעבור לאינטרנט כשר.
בנטויזין טוענים שיש לי התחיבות עד נובמבר 2010 אני לא זוכרת דבר כזה
דוקא אני זוכרת כשעדכנתי חבילה זה היה ללא התחיבות אבל הם אומרים אחרת.
בקשתי מנטויזין שישלחו לי מסמך רשמי שמוכיח על התחיבות מצידי לתקופה הנ"ל
אמרו שישלחו תוך 3 ימי עסקים, בינתיים עברו כבר למעלה משבועיים ועדיין לא קבלתי למרות שהתקשרתי ובקשתי שוב ואמרו שישלח בהקדם.
היום התקשרתי שוב, ואמרה לי הנציגה בשירות לקוחות, שלא אמורים לשלוח לי טופס כזה, מספיק שאישרתי את העסקה בטלפון. אז ביקשתי הוכחה... הרי בד"כ יש תיעוד שיחות בחברה.
חשוב לי לדעת האם מבחינה חוקית זכותי לדרוש הוכחה להתחיבות? והאם הם יכולים לתבוע אותי שביטלתי את ההוראת קבע (לאחר שהודעתי להם בצורה ברורה בכתב, שאני מועניינת לעזוב את החברה ושלא ינסו לשכנע אותי וכו')
אמרתי להם שלא אחדש הוראת קבע עד שאראה מסמך שמוכיח את ההתחיבות שלי כלפיהם. ( זה חשוב לי כי אני לא רוצה לשלם לשתי החברות, ואגב, ברימון אמרו שהם מוכנים לשלם ההתחיבות שלי לנטויזין חצי שנה בתנאי שאני מתחייבת לשנתיים. לא רוצה להתחייב, אולי לא אהיה מרוצה מהשירות שלהם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה