מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

עשיתי ללקוח עבודה שאני חייבת להראות לו אותה בשעות הבוקר (אתם רואים עד איזה שעות עובדים?) בקיצור, העבודה יצאה יפה, הסגירה לPDF יצאה מעולה ואני כבר תכננתי ללכת לישון לפני איזה שעה, אבל כשבאתי להדפיס את הקובץ כדי שהלקוח יוכל לראות במוחשי (איך הקיפולים וכו') חשכו עיני...
העבודה כוללת שני עמודים, אחד מהם מודפס מצויין וגם השני, אבל בו יש 2 סנטימטרים שצבועים כאילו בלי הצבע השחור (כאילו מישהו נתן הוראה - בשני הסנטימטרים האלו לא יודפס צבע שחור). התוצאה: כחול כהה נראה תכלת, חום כהה נראה כמעט לבן, ומה שהכי מצחיק זה שזה מאוד מאוד מדוייק - ז"א הגבול בין הצבע החיוור לצבע האמיתי - כאילו יש מלבן שתוחם...
כמובן שהלכתי לבדוק שוב את הPDF שנראה מעולה, אבל אז גיליתי שכמו שלוחצים על הטקסט בPDF ואפשר לסמן אותו, כך אפשר לסמן מלבן בעובי 2 ס"מ שנמצא בדיוק במקום האמור... מאיפה הגיע המלבן הזה? אין לי מושג, אבל אני משערת שאם אני אדע זה כבר יפתור חצי מהבעיה. הרקע נבנה בפוטושופ והכיתוב הוא באינדיזיין.
מה זה יכול להיות?

מצ"ב העמוד הבעייתי כדי שתוכלו לראות בעצמכם...
המלבן נמצא בצד ימין. דרך אגב, שמתי לב שיש אפשרות להעתיק את המלבן אז העתקתי והדבקתי בוורד והודבק לי החלק הספציפי הזה של התמונה שמסמן במלבן. זה עוזר?
צפה בקובץ המצורף 56667
help!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה