מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שלום חברים יקרים!
קצת רקע לשאלה שלי "באיזה תחום מתוך הגרפיקה אתם עוסקים?"
עבדתי יותר משנה מהבית כפרילנסרית אחרי הלימודים. חיפשתי שיקבלו אותי לעבודה בנרות. אבל כולם אמרו לי: "אין לך נסיון" אפילו אחרי שכבר עבדתי שנה מהבית!! היה קשה, אבל התקדמתי מאד בזמן הפרילנסריות.. כרטיסי ביקור, לוגואים פה ושם, חוברות. בעיצוב אתרים לא העזתי לגעת, אפילו שהיו הצעות. ואפילו שלמדתי. לא משנה שדלילות העבודה היתה משוועת.. כעת אני עובדת בעיתון, ו-ב"ה, אך לא קל.
והגעתי למעין משבר.אני לא אוהבת את מה שאני מעצבת.
גם בגלל הלחץ, וגם בגלל שאני מעדיפה לעבוד מהבית.
וחשבתי- מה עלי לעשות? להמשיך לעבוד? כי העיקר זה נסיון, מבחינת התקבלות לעבודה בהמשך, ומבחינת הנסיון. אבל אני מרגישה שאני צריכה ללמוד.
או אולי ללכת ללמוד? ומה עם השעות מתנגשות? וחוצמזה--- מה ללמוד?? יש כ"כ הרבה תחומים.. להיות פלאשיסטית? אולי פשוט להיות מעצבת print ן-web design? אולי יותר להתמקד בעימוד? ובתחום הפרינט- איפה להתמקד. יש כאלה שעושים עיצובים "חסידיים". עיצוב אלבומים?יש כאלה שעובדים יותר על פוטושופ- יש כאלו אילוסטריטור. יש כאלה שמכניסים תלת מימד לכל עבודה. אולי ללמוד תיכנות? אולי קופירייטינג?

אז רציתי לשאול אתכם, חברי הפורום.
-באיזה נישה אתם נמצאים כיום, דהיינו: באיזה תחום אתם עוסקים כיום בתוך הגרפיקה?
-איך הגעתם לתחום שבו בחרתם- אם זה היה ע"י בחירה. איך ראיתם שזה מה שטוב בשבילכם? ראיתם שזה תחום מבוקש? או שהתוכנה שבה צריך להשתמש בתחום זה משכה אתכם (לדוג-פלאש-פלאשיסט)
-ואיך התקדמתם בתחום שבו בחרתם? לימוד עצמי? קורסים? לימוד במכללה?
-אתם עובדים כשכיר או כפרילנסר בתחום שלכם?
כמובן, תרגישו חופשי לענות על מה שנוח לכם ובצורה שנוח לכם.
בבקשה, אשמח לשמוע על ניסיונכם, ועל אופן התקדמותכם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה