מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

זה שוב לגבי הכנס של מחר, אבל הפעם ממש לא יחצנו"ת, ואני רוצה לא להכעיס את כל הכותבים נגד הדבר (אפילו שאני לא לגמרי מסכימה איתם, כל עוד זה בנושא גרפיקה, מה אכפת לכם? לא מעניין אותכם אל תכנסו לאשכול כזה)
אני אומנם בוגרת הקורס של מרים שרביט, אבל בשנה שעברה, ואין לי עניין אישי בתערוכה, והאמת שלא חשבתי להגיע, רק שאחה"צ הולך להיות שם סימפוזיון עם גרפיקאיות מנוסות, והיום שאני עובדת רק כגרפיקיאת פרטית חשוב לי מאוד למצות מהם מקסימום ניסיון ולחקור אותם עד הסוף...
עד פה ההקדמה,
הרבה זמן אני רוצה לשאול גרפיקאיות וותיקות איך מסתדרים, אבל אף פעם לא עשיתי רשימה מסודרת של שאלות, ופתאום מחר יש לי הזמנות כזו חשוב לי לנצל אותה, במה אתם נתקלתם בקשיים, אציין את הדברים שאני זוכרת ואשמח מאוד לשמוע עוד דברים,
*לקוחות קבועים- עד כמה אני חייבת להלחץ בשבילם, כשאני באמצע פרויקט גדול של משהו, ופתאום הם רוצים משהו דחוף - מה עושים?
*גביית תשלומים - כמה באמת גובים מראש, חותמים על הסכמים? ואם לא איך עובדים?
*בכלל, איך מסתדרים - האם כל הגרפיקאים לא מאורגנים?.... איפה רושמים את כל הבקשות של הלקוחות, אחד רוצה תעודה והשני רוצה הזמנה והשלישי דחוף מודעה, ואני עובדת ובאמצע מגיע צהרים, איך זוכרים הכל? איך מנהלים עסק להיות גם המזכירה גם המנהלת ודרך הגב גם הגרפיקאית, מכירים את התופעה או שרק אני כך?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה