מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אולי באמת הרעיון שלי לא צריך לגוע במחיר התמונות.

תראו, אני יודעת שמה שאני מציעה הוא דבר מאד מהפכני.
אז תנסו להסתכל על זה קודם כל מבחינה תיאורטית. רגשית קצת קשה להבין את זה, בגלל שמה פתאום שאמכור את עבודת היצירה שלי במחיר כזה.

ואולי דוקא בגרפיקה זה לא המקום להוזיל מחירים. אני יותר מדברת על מחירי הדיסקים ועוד כל מיני דברים- רק אנשים ברמה מסוימת מבחינה כספית יכולים להרשות לעצמם את זה. וזה לא רק ההנאה גרידא של שמיעת המוזיקה, אם נרצה או לא נרצה זה משהו חברתי. "מה לא שמעת על הדיסק החדש של XX???? אתה מחוץ לעניינים!!!"
ולכן, נוצר מצב שרק העשירים (מבחינה כספית) זוכים להסכמה חברתית והשתלבות ואילו העניים נשארים מחוץ לתמונה. אם המדינה לא היתה מתנהלת בצורה שהיא מתנהלת, אז אולי יכלו להשליט את העניינים בצורה אחרת- לגרום לבעלי העסקים למכור את הדיסקים במקרה הזה, במחיר השווה לכל נפש, וכולם היו יכולים להרשות לעצמם את זה, ואלה לא חסרים וגם אלה לא חסרים, כי כמו שאמרתי, , אתה יכול למכור 5 דיסקים ב80 ולהרויח 400 , או למכור 10 דיסקים ב40 שח ולהרויח אותו דבר. אבל במקרה השני מכרת ליותר אנשים.
לראות את כל החברה כדבר אחד, ולא ליצר כאלו אפליות. אנו בעצמנו יוצרים את המעמדות האלו.
אם אנשים היו חושבים ככה, העולם לא היה צריך ליפול למשבר כלכלי כל 10 שנים.

יכול להיות שזה קשור יותר לפורום של פרסום ושיווק
אני רוצה ליצור מהחיצים האלה:

צפה בקובץ המצורף 41486

מסלול דומה לזה:

צפה בקובץ המצורף 41487

וזו התוצאה:

צפה בקובץ המצורף 41488

אני מאמינה שהבעיה שלי היא כאן:

צפה בקובץ המצורף 41489

אבל מה אני צריכה לשים שם? חץ עגול יותר?
ובכלל, שכחתי איך אני מגדירה לו מה להכניס שם.

בקיצור, אני צריכה עזרה דחווווווווף!!! (איך לא? ;))

תודה מראש למסייעים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה