מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

זה פשוט לא יאמן איך היה נראה הפורום בהתחלה, הם היו ממש כמו משפחה, כולם מכירים את כולם, יש שם כל הזמן ברכות מזל"טים וברוכים הבאים למצטרפים חדשים, אווירה מיוחדת.

ושלא לדבר על מי היה שם בהתחלה, כדאי לכם להסתכל, מעניין מאד, זה מתחיל ב2005, וב2007 נהיה יותר פעיל, כולל קבצים מצורפים (שכפי הנראה לא היו ממש בהתחלה), כל הזמן מצטרפים חדשים, מעניין.

היום זה נהיה משהו ענק, משהו מפלצתי, יש בזה הרבה תועלת, אך גם ריחק הרבה שראו חסרון בריבוי החשיפה.

כשחיים דיקמן מספר לנו במכללה איך שהתחיל כל הפורום הזה (שלבסוף גם על ידו נולדה המכללה) זה פשוט מדהים, חיים, אתה בעל החלומות, ו... לפעמים חלומות מתגשמים.

והנה מעט דוגמאות, ב
קישור הזה למשל הם מברכים את הצטרפותו של מוטי הלר, שכיום למי שלא יודע מנהל פורום ציור ומרצה בפרוג, אז הם עוד הוציאו אותו מהארון, חושפים אותו לאט לאט, לפניו היה שם אחיו מוישי הלר, שאין לי מושג... צר לי.

ובקישור הזה הם מברכים איזה ניק, אין לי מושג מי זה, אבל כולם מכירים ומצטרפים לברכות, ממש משפוחה...

גם כאן, וגם כאן, וכאן הם כבר מארגנים לעצמם איזו מסיבה, אני רק חושב שאם היום היו חברי פרוג מארגנים מסיבה, היו צריכים... בעצם אני מעדיף לא לחשוב...

לילה טוב לכולם, והמון הצלחות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה