מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בעקבות מודעה שהתפרסמה רציתי להתייעץ עם מומחי ומקצועני המעצבים.
כאשר הייתם שומעים שמציעים לכם 'שכר הולם' עבור עבודה לאיזה סכום כעובד שעתי אתם מצפים.
ושוב אני מדגישה למעצב שאיננו מתחיל, הוא הרי מקצוען!

אז ככה הנה לכם תשובה- אם אתה מעצב מקצוען ורוצה להשתכר 'בכבוד' על שכר הולם הרי לך 32 ש"ח לשעה!!

כן כן, גמני הופתעתי כשבקשו פה בפורום מעצב מקצועי עם נסיון ולשאלתי לגבי התשלום- נענתי ש: "לא מדברים על כך בטלפון" אלא רק פנים מול פנים. נו קיויתי סופסוף יש מישהו שיודע להעריך את העבודה כמו שצריך.

אבל די- באמת כואב לי, לא בגלל שאני לא קבלתי את העבודה (- זה דווקא שמח אותי, הבנתי שיש פה עסק עם מי שלא יודע להעריך...) אלא בגלל שיש מי שמסכים לתת את עצמו בשביל כזה מחיר (שוב אני לא מדברת על מי שרוצה לרכוש נסיון והוא מתחיל) זה מה שגורם לשוק לרדת!!!!

למה?? למה בציבור שלנו מסכימים לכאלו מחירים ומעצבים/גרפיקאים מסכימים לעבוד ומורידים במו ידיהם את גובה התשלום? למה בציבור הכללי משלמים יותר ומעצב מגיע באמת למשכורת נאה??

*** מובא כנקודה למחשבה למי שמסכים לקחת לתשומת ליבו***
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=210225
ישבתי לעשות קצת שיעורי בית, וניסיתי לשנות כיוון.
האם הרעיון מובן? מתאים?
כמובן שהביצוע לא מושלם (המראה, הצל...)
מה שחשוב לי זה חוות דעתכם על הרעיון,
וכמובן- איך אפשר לשפר. תודה!

צפה בקובץ המצורף 238417

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה