פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש ברשותי מכשיר ישן נושן הנראה כך:
CAM00858.jpg
מערכת ההפעלה שלו היא:
CAM00862.jpg
פרטי הגרסה הם:
CAM00863.jpg
בכ"א, יש לי בו המון המון אנשי קשר, ואני רוצה להעביר אותם למכשיר אנדרואיד, הבעיה היא שכשאני שולח בבלוטות' זה לא קורא את העברית טוב - במקום אותיות יש סימני שאלה.
כמו"כ, כשאני שולח למחשב, זה כן קורא טוב אבל אם את הקובץ אני שולח אח"כ מהמחשב לאנדוריאד זה שוב לא קורא אותו טוב.
לו הייתי יכול לשלוח הכל למחש זו הייתה חצי צרה, הבעיה היא שבנוסף לכל הצרות לא הצלחתי לשלוח יותר מאיש קשר אחד כל פעם, אין אופציה של בחירה מרובה.
ניסיתי ג"כ ליצור קובץ גיבוי לאנשי קשר אבל המחשב לא קורא אותו.
יש לציין שסים לא אופציה כיון שאין במכשיר כניסת סים....
אשמח לעזרה בעניין זה מאד חשוב לי.
תודה מראש!!!
תמונה נוספת של גב המכשיר
CAM00860.jpg
  • 9K
  • 9K
  • ישנם כבר כמה וכמה מאיירים וגרפיקאים ואומנים שונים
    שרכשו את הלוחות המצוינים של XP-PEN
    רוצים לשמוע פרטים?

הכנסו לשרשור
    הזה
    ותוכלו לקרוא חוות דעת על הלוחות של XP-PEN

אם אתם מעונינים בפרטים נוספים
    צרו איתי קשר במייל בלבד:
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

0 תגובות
    לפני כמה חודשים רכשתי מחשב - מבחינתי סופר עוצמתי - לנובו thinkpad: מעבד i7, כונן ssd 500 GB, זיכרון פנימי 16GB. הוא באמת הצדיק את המחיר, מהיר בצורה מטורפת (לדוגמה: עלייה מוחלטת של מערכת ההפעלה לוקחת כ-5-7 שניות בלבד. וכן בשימוש בתוכנות אדובי).
    אלא מה, שבשבועות האחרונים נוצרת מדי פעם תקיעות ואיטיות חמורה. מדובר בשתי תוכנות שבהן שמתי לב לתופעה: אילוסטרייטור של אדובי, וכן תוכנת construct2 למי שמכיר (לבניית משחקים וכדו'). התקיעוּת הזו קשה, פעולה של שנייה לפעמים לוקחת 20 שניות וכו'. נעשה ממש קשה לעבוד כך.
    בבדיקת הנתונים הכלליים במנהל המשימות לא ניכרת בעיה - הזיכרון הפנימי לא מלא וכו'. מה שכן, רואים שפעולת התוכניות האלה צורכת לעיתים הרבה זיכרון, יכול להגיע עד 4-5 GB.

יש לציין שתופעה זו משתנה, ויש זמנים שהעסק חוזר לעצמו.

עוד יש לציין שמותקן אנטיוירוס חדש ולא חינמי (ESET), ולא נמצאו בעיות. גם בסריקת מהירות עצמית של לנובו לא אותרו בעיות בחומרה.
    למי יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה?
    תודה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה