פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

זה כמה ימים [מלפני החג] שהמדפסת ברוב הפעמים לא מסכימה להדפיס כלום.
מדובר במדפסת לייזר HP 1015, ובוינדוס 7.

התקנתי מחדש את הדרייבר, וניסיתי כל מה שביכלתי, ו-נאדה. לא זז.

הוא גם לא מוציא לי הודעת שגיאה, אלא מתכונן להדפסה, ובזה זה מסתיים, ובחלונית המדפסת אני מוצא את שם המסמך עם כיתוב: שגיאה-מדפיס.

בשלב מסוים כשהקשתי על שם המסמך בחלונית המדפסת, קפצה לי הודעה שסייר ה-WINDOWS הפסיק לעבוד [והוא אכן הפסיק למשך כמה רגעים עד שחזר ונפתח]. כך קרה לי כמה פעמים.

ואלו פרטי התקלה:
חתימת הבעיה:
שם אירוע הבעיה: APPCRASH
שם היישום: splwow64.exe
גירסת היישום: 41571.1067.1.6
חותמת הזמן של היישום: 4ce7b4c8
שם מודול התקלה: StackHash_4c81
גירסת מודול התקלה: 41571.1067.1.6
חותמת הזמן של מודול התקלה: 4ce7c8f9
קוד החריגה: c0000374
היסט החריגה: 00000000000c40f2
גרסת מערכת ההפעלה: 1.652.0.1.2.1067.1.6
מזהה אזור: 7301
מידע נוסף :1 4c81
מידע נוסף :2 4c81736e938a5e7714bec92afac5d35d
מידע נוסף :3 8363
מידע נוסף :4 28363a65cc4a4a20b2c32e6ba7be8f42

ע"כ ההעתקה.
האם מישהו יכול לעזור לי??

תורה רבה מראש לכל העוזרים והמנסים.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה