פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 789
  • קבלתי הודעה ממיקרוסופט, על שכלול התרגומון שלהם.
    התכנה מוסיפה אייקון לוורד, ובסימון טקסט ולחיצה על האייקון, התכנה מתרגמת את הטקסט.
    מצו"ב קובץ ההתקנה לרווחתכם:

https://drive.google.com/file/d/0B5UmMbMVcTOBSHdLdTB3U1hQdVU/view?usp=sharing

הוראות שימוש:

תרגום טקסטים במסמך וורד

לתרגום טקסטים במסמך וורד, סמן את הטקסט לתרגום, לחץ על אייקון "תרגומסל" בתפריט הכלים או בקליק ימני, ואח"כ לחץ:

"תרגם טקסט נבחר והכנס" - לקבלת הטקסט המתורגם לצד הטקסט המקורי.

"תרגם טקסט נבחר והחלף" - לקבלת הטקסט המתורגם במקום הטקסט המקורי.

הערה חשובה - רצוי לא לסמן טקסטים ארוכים מידי. (לא יותר מחצי עמוד).

החלפת שפות תרגום

באפשרותך לשנות את שפות התרגום.

לחץ על אייקון "תרגומסל" בתפריט הכלים.

לחץ על שינוי שפה וקבע שפת מקור ושפת יעד.

שליחת טקסטים לתרגום מקצועי (על ידי מתרגמים אנושיים מקצועיים)

אייקון התרגום מאפשר משלוח טקסטים שלמים לתרגום מקצועי,באמצעות מיטב המתרגמים.

תרגום טקסט נבחר בתרגום מקצועי.

1.סמן טקסט לתרגום מקצועי.

2. פתח אייקון "תרגומסל" ולחץ על "שלח טקסט נבחר לתרגום מקצועי".

3.פעל בהתאם להוראות שבאתר התרגום.

תרגום כל המסמך בתרגום מקצועי

פתח אייקון "תרגומסל" ולחץ על "שלח את כל המסמך לתרגום מקצועי".

לחיצה על אפשרות זו, תעביר את המשתמש לאתר תרגום מסמכים בתרגום מקצועי. (www.letargem.co.il).

חיפוש באינטרנט

באפשורתך לחפש מילים וביטויים באינטרנט, ללא צורך בפתיחת דפדפן ו/או פתיחת מנוע חיפוש, ישירות מתוך תוכנת הוורד.

סמן טקסט לחיפוש.

לחץ בתפריט "תרגומסל" על "חיפוש באינטרנט".

בתוך שניות ייפתח חלון תוצאות החיפוש, (בגוגל)

תרגום טקסטים בתוכנת מייל אאוטלוק

פתח את תוכנת המייל, עמוד על נושא הודעת המייל לתרגום, (בדואר נכנס או דואר יוצא).

לחץ על אייקון "תרגומסל" בתפריט הכלים של תוכנת המייל והקש על "תרגם דואר נבחר".

הערה חשובה - תוכנת התורגום מתרגמת רק את גוף ההודעות ולא מסמכים המצורפים להודעה.

שליחת מיילים לתרגםו מקצועי

פתח את תוכנת המייל, עמוד על נושא הודעת המייל לתרגום, (בדואר נכנס או דואר יוצא).

לחץ על אייקון "תרגומסל" בתפריט הכלים של תוכנת המייל והקש על "שלח לתרגום מקצועי".

הערה חשובה - תוכנת התורגום שולחת לתרגום מקצועי רק את גוף ההודעות ולא מסמכים המצורפים להודעה.
    0 תגובות
  • 546
  • עדכון: התקנתי ESET SMART SECURITY והכל חזר לעבוד רגיל.

ביום האחרון המחשב שלי מתנהג מוזר,
    א. אני לא יכול להשתמש בteamviewer כי הוא כותב לי בדוק חיבור רשת, כשהמחשב במצב בטוח הוא עובד רגיל.
    ב. האנטי וירוס של מקאפי ההגנה בזמן אמת כל הזמן נכבית מעצמה.
    ג. אתמול הוא פתאום אתחל את עצמו.
    ד. windows defendor לא נפתח ואני מקבל הודעה שהוא כובה על ידי אפליקציה אחרת, אולי זה בכוונה על ידי האנטי וירוס של ESET, ואולי לא.
    ה. יש לי תהליך כפול של שרת APACHE שרץ כל הזמן שמגיע מתוכנה שאמורה להריץ שרת כזה (themler), אבל לא נראה לי אמורה לעלות עם האתחול.

הרצתי סריקה אונליין של ESET והוא מצא שקובץ שהתקנתי על המחשב הוא וירוס.
    זה תוכנה שאמורה להלביש לGIMP ממשק של פוטושופ, שהורדתי מהאתר הזה
    https://www.gimpshop.com/ , (עכשיו שמתי אנטי וירוס של ESET והוא חוסם לי את האתר הזה בכלל) נראה לי שהוא כתב שזה בעית אבטחה של משתנה של ווינדוס 32, אבל אני לא בטוח ולא יודע מה זה אומר, וכרגע אני כבר מחקתי את הקובץ.

מחקתי את התוכנה ההיא וגם את GIMP, סרקתי את המחשב עם malwarebytes ן spybot ולא נמצא כלום. כרגע התקנתי אנטי וירוס של ESET, ועדיין הteamviewer לא מתחבר.

המחשב זה מחשב שהותקן לפני שבוע וחצי.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה