פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

ראיתי את התוכנה הזו באתר כלשהו
היה כתוב שם שזו
תוכנה מקצועית לתיקון מערכת הפעלה ווינדוס. אופציה אחרונה לפני פרמוט.
הורדתי למחשב, ואמרתי לעצמי שכשתהיה איזו בעיה אני ינסה לראות אם זה באמת עובד, היום ניסיתי להדפיס מסמך ואני רואה שאין שום מדפסת לא הקנון שלי ולא הוירטואלי של הPDF, וכתוב 'אין מדפסות מותקנות', מיד אני כמובן שואל בפרוג ודאי משם תבוא הישועה,בינתיים אני מנסה לראות מה אני יכול לעשות בודק את השירותים אולי אחד התהליכים שקשורים להדפסות לא פעיל וכו', מנסה שחזור מערכת אך לא היה לי נקודת שחזור מספיק ישנה, לפתע נזכרתי בתוכנה שהורדתי, ניסיתי אותה וזה עבד!!!
התוכנה מנחה באמצעות האשף שלה בדיוק כמו טכנאי מחשבים, בשלב הראשון התוכנה ממליצה לכבות את המחשב להוציא מהחשמל ללחוץ על לחצן ההפעלה מספר פעמים ולהפעיל שוב, בשלב שני הם ממליצים להפעיל סריקה של malwarebytes, הם נותנים שם קישור להורדה, בשלב השלישי לעשות ckdisk, בשלב הרביעי בדיקת קבצי מערכת פגומים, בשלב החמישי מציעה את אפשרות שחזור מערכת וכן אופציה לגיבוי הרג'סטרי, בשלב הששי מציעה את אופציות התיקון שלה. (כמובן שכל דבר ניתן לעשות ידני, אך כאן הכל בקליק אחד כשם התוכנה =תיקון וינדוס - הכל באחד)
מומלץ בחום!!!
הורדתי את תוכנת הנסיון של Carbonite התחלתי לגבות, נראה בנתיים די בסדר...
המחיר, אני מאמין, ששווה לשלם 200 ש"ח לשנה (בערך, 60$) ולא לרוץ ח"ו לשלם לחברה שתחלץ אחרי שכבר ..

האם יש אפשרות לשמור שם קבצים גם שהם לא במחשב (לעלות ישירות, או אחרי שעלה למחוק מהמחשב), יש דברים שאני לא שומר אותם במחשב, או לחילופין מוחק דברים מהמחשב, כי חבל על המקום, בסה"כ הוא מוגבל, אבל אם הם נותנים ללא הגבלה למה שאני לא ינצל אותם לשמור קבצים בלי מחיקה?
או שרק מה שיש במחשב אפשר לשמור ככה שתמיד נפח האחסון שם יהיה זהה לנפח המחשב שלי?

אשמח לקבל חוות דעת על התוכנה/אתר ממי שכבר התנסה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה