פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

בכתובת https://dub118.mail.live.com/
יש הודעת שגיאה כבר כמעט שבוע, גם לכם זה ככה?
לא ניתן להתחבר אל %E2%80%AAdub118.mail.live.com%E2%80%AC האמיתי

%E2%80%8F
יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל %E2%80%AAdub118.mail.live.com%E2%80%AC%E2%80%8F.

נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש.

אם היית מבקר כעת ב-%E2%80%AAdub118.mail.live.com%E2%80%AC, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל %E2%80%AAdub118.mail.live.com%E2%80%AC האמיתי.
  • 530
  • אז הסיפור ככה,
    לקוח שלי מתעסק בעיצוב אתרים , והיה צריך פיתרון למסך עם המון-המון שטח מסך , דהיינו פיקסלים.
    ליתר דיוק הוא היה צריך לראות בו זמנית 4 מסכים מלאים.
    כמובן הפיתרון 4K , זה אומר רזולוציה של 3840 על 2160 (בדיוק פי 4 פיקסלים יותר מ 1920X1080 של FULLHD רגיל)
    וכמובן שהלכנו על ה DELL.
    הלקוח שילם כ 7900 שח (מצ"ב מחיר ב KSP היום 3690 שח למסך) על 2 מסכים (יש לו 2 תחנות עבודה) אבל בסוף לא התאים לו מ2 סיבות , המסך היה גדול מדאי פיזית לעמדות שהוכנו בעבורו וגם למחשבים לא היה כרטיס מסך מספיק חזק להריץ את הרזלוציה הגבוהה הזאת.

סופו של דבר נשארו אצלי 2 מסכים, אחד חדש באריזה לגמרי , אחד עם שימוש של 8 שעות עם אריזה פתוחה.

אני פתוח להצעות מחיר ל2 המסכים בהודעה פרטית.
    כמובן צריך לבדוק המחשב שלכם מתאים , לכן אני אעשה בדיקה קצרה לנושא.
    המחיר כולל הובלה והרכבה באתר הלקוח + חשבונית כחוק.

וינדוס 8.1 מטפל מצויין ברזולוציות גבוהות כאלה (גם ב7 יש התאמה ל DPI גבוה אבל צריך יותר התאמה ידנית)
    0 תגובות
    קניתי באתר aliexpress כרטיס מיקרו SD 64 GB , זה עלה ממש זול (משהו כמו 11$)
    זה הגיע, הכנסתי למחשב ואכן זה מראה 63GB
    עד כאן הכל בסדר
    הבעיה מתחילה בשגיאה מוזרה שזה עושה לי לפעמים באמצע שאני מעתיק אליו חומר, שלכאורה אין שום סיבה בעולם לבעיה (זה משהו לא צפוי בכלל, פתאום מחליט שתיקיה מסוימת הוא לא מעתיק, ותקפוץ)
    כך נראה השגיאה
    צפה בקובץ המצורף 207976
    השאלה שלי האם אכן הבעיה בכרטיס או מה
    וסתם כך מי יוכל ללמד פה קצת "בינה" בכל הקשור לקניות של כרטיסי זכרון באתרים הללו (למה שווה להם למכור בכזה זול? באם זה אכן דפק שלהם, איך הם בכלל מצליחים לייצר כרטיס שיראה מושלם אבל יעשה כזאת בעיה מוזרה כזאת? האם באותו עלות ייצור הם לא יכולים לייצר כרטיס מושלם? הרי בסופו של דבר גם החנויות קונים את הכרטיסים איכשהו מסין? וכו')

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה