קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
  • 505
  • לעתים קרובות מתעלמים מבניית פיגומים, כלי הכרחי בעולם הבנייה, למרות תפקידו הקריטי בעיצוב קו הרקיע של הערים שלנו. מאחורי כל גורד שחקים מתנשא, שיפוץ מורכב או פרויקט שיקום היסטורי, תמצאו פיגומים - מבנה זמני שתוכנן בדייקנות ונבנה בקפידה. במאמר זה אנו מתעמקים באמנות ובמדע של עיצוב ובניית פיגומים.

עיצוב הפיגום: תוכנית לבטיחות ויעילות
    לפני תחילת שלב הבנייה, מתכנני פיגומים מתחילים במשימה מורכבת הכוללת הרבה יותר מאשר רק לשרטט פלטפורמות ותמיכות. בטיחות ויעילות הם שיקולים עליונים, ואלה באים לידי ביטוי בתהליך התכנון.

הערכת אתר

השלב הראשון הוא הערכה מקיפה של אתר הבנייה. מעצבים לוקחים בחשבון גורמים כמו שטח, מבנה מבנה, תנאי סביבה ודרישות נושאות.

בחירת סוג פיגומים
    ישנם סוגי פיגומים שונים, כולל פיגומי צינור ומצמד, פיגומי מסגרת ופיגומי מערכת. הבחירה תלויה בצרכים הספציפיים של הפרויקט.

חישובי עומס
    פיגומים חייבים לשאת את משקלם של פועלי בניין, ציוד וחומרים. חישובי עומס מדויקים הם חיוניים כדי להבטיח יציבות ובטיחות.
    עיצובי הפיגומים כוללים תכונות בטיחות חיוניות כגון מעקות בטיחות, לוחות אצבעות ומערכות הגנה מפני נפילה.

עמידה בתקנות:
    על הפיגומים לעמוד בתקנות ובתקנים בטיחות מקומיים ובינלאומיים כדי להבטיח את רווחת העובדים והציבור
    חברת פיגומים וחבלים מתמחה במגוון
    עבודות בגובה הכוללות פיגומים, ניקוי חלונות איטום אריחים והכל באמצעות סנפלינג
    0 תגובות
    נכון שזה נראה לכם כמו סודוקו?!
    מצליחים להבין מה קורה כאן בין כל החללים ,המפלסים והקירות העבים?!
    ברוכים הבאים למתחם סוויטות חדש...
    שימו לב שהמקום לא גדול יחסית
    ועם זאת השאיפה הייתה להכניס כמה שיותר מקומות לינה ולשמור על תחושה מאווררת
    המיטות הזוגיות המרופדות נפתחות למיטות מהצדדים במידת האפשר
    ואפילו הספות בסלון נפתחות לעוד מיטות בלי להתפשר על היופי שלהן...
    שימו לב לפינות הרביצה על אדני החלונות
    כמובן שבבינהזמנים המקום היה בתפוסה מלאה...
    ואם תרצו גם אתם להיות מאורחי המקום המפנק הזה-אשמח למסור פרטים באישי...

קומה עליונה:
    1693207088470.png
    קומה תחתונה:1693207199744.png

ככה הוא היה נראה לפני:
    1693207272070.png
    1693207332927.png
    והנה הוא עכשיו, מצד אחד אותנטי ,עם חיבור לנתוני הפתיחה הטבעיים שלו ,חדש עם ניחוח ישן של אבן שלוחשת סוד...
    בחרנו באריח ריצוף טרוונטין שנראה כמה שיותר טבעי ,עם כל החורים והסדקים
    בחדרי הרחצה השאיפה היתה לתת אווירה של חיבור בראשיתי עם השראה של סלע יצוק ,אפילו הכיור חצוב בעבודת יד ...
    צפה בקובץ המצורף 1693230919283.jpeg
    צפה בקובץ המצורף 1693230946172.jpeg
    צפה בקובץ המצורף 1693230973831.jpeg
    צפה בקובץ המצורף 1693230993446.jpeg
    1693231012116.jpeg

קרדיט צילום @א.איזרעאל
    אני גרה בשכונה קפואה מכפור בחורף, ונעימה למדי בקיץ, בירושלים :)
    חדר השינה ממוקם בפינת הבניין , מה שאומר 2 קירות חיצוניים עם בידוד מלפני 40-50 שנה... כיווני אוויר צפון-מערב (ברררר)
    (יש מצב שהשמש מחקה מרשימת החימום שלה את החדר הזה. ובטח בחורף ! בקיץ זה תענוג, לא צריך מזגן בכלל, כי יש 2 חלונות ל-2 כיווני אויר. ויש זרימת אויר מדהימה !)
    המצב בפועל הוא שיותר קר בחדר מאשר באויר הפתוח של הצהריים!!

עקב קוטנו המזערי של החדר הוא מכיל רהיטים חיוניים בלבד הכוללים 2 מיטות וארון, אין מקום לשום דבר מעבר לכך...
    עקב כך לא ניתן לעבות את הקירות יתר על המידה עבור בידוד....
    החימום מבזבז הרבה אנרגיה מיותרת שיכולה להימנע עם בידוד טוב.

עד כאן לבעיה ומכאן מחפשת פיתרון:

1. הדבקתי טפט של 2.5 מ"מ עובי על הקיר המערבי והנוראי מבין השניים, בשל רוח הפרצים שמגיעה מכיוונו, ( כזו שמנשבת בקוטב הצפוני בין הדובים הלבנים. היא או צאצא שלה, בטוח. )
    זה עזר משמעותי לכך שנגיעה בקיר לא הקפיאה את האצבע כשם שהיה עד כה אך נדרש אמצעי בידוד מאסיבי יותר ...

אפשרויות:

1. ציפוי בפנל דקורטיבי כדוגמת "שירן" מבודד תרמי ואקוסטי בעובי 1.45 ס"מ בערך, נדרשת ממנו כמות נכבדה כי הוא מגיע ברוחב 30. הפיתרון העיצובי כנראה הכי יפה והכי מעיק בכיס.

2. ציפוי בשכבה שניה ע"ג הקיר של לוח גבס מבודד.

3. ציפוי בלוחות שעם - ניתן לצבוע אותם כך שיראה חדר שינה ולא חדר יין,

האם יש מבינהם חומר מומלץ יותר או פחות,
    האם יש למשהו נסיון / המלצה או דיס ?

אודה לכל מידע בעניין...
    ***אם ידוע לכם על משפחות שביתם נפגע מהמלחמה - ויכולות להפיק תועלת מיוזמה זו, אנא שתפו אותם בפוסט זה. ביחד - נוכל לעשות שינוי ולעזור לבנות חיים מחדש ***

חודש טוב!

גם אני - התעוררתי ב"שמחת תורה" מאזעקה קורעת לב,
    גם אני - שמעתי בחג רסיסי שמועות ומיאנתי להאמין,
    גם אני – רצה עם הקטנטנים למרחב המוגן ובלי מענה למיליוני השאלות.
    גם אני – מסתובבת עם עיניים דומעות ולב זועק למה? עד מתי??

רוצה לעשות משהו טוב לכם ולי,
    משהו מתוך הלב,
    רוצה לתת - כי כלום אינו שלי.

כמעצבת פנים שמכירה ממקור ראשון את המאבקים שכולנו מתמודדים איתם, אני רוצה להציע עיצוב חינם למשפחה שביתם נפגע במלחמה.
    **מה זה בשבילך:**
    - שיחה מכל הלב על הבית שלך ומה מייחד אותו.
    - תוכנית עיצוב אישית שתופסת בצורה מושלמת את הסגנון והצרכים שלך.
    - נעבוד בשיתוף פעולה יחד בכל שלב.
    - תמיכה והכוונה מתמשכת גם לאחר שסיימנו, עד לתוצר המוגמר בעז"ה.
    **למה אני עושה את זה:**
    אני מאמינה שלכל אחד ואחת מאיתנו, במיוחד אלה שעוברים את המלחמה, מגיע בית בטוח ויפה לגור בו. בתור דרומית שחווה את המלחמה בעצמי, אני יודעת כמה חשוב למצוא נחמה ואושר בין חומות המקלט שלנו. אז אני רוצה להושיט יד ולהביא שמחה, תקווה והתחלה חדשה למשפחה.
    **כיצד להגיש בקשה:**
    אם אתם מכירים מישהו שביתם נפגע מהמלחמה ויכול להשתמש בשירותי עיצוב פנים, אז בואו נתחבר! צרו איתי קשר כאן באתר, בפרטי או במייל בכתובת t7101026@ gmail.com t
    שלחו את הסיפור שלכם, צרפו כמה תמונות של הבית ומשם, ניקח את זה לשלב הבא!
    יוצאת עם הטבה חד פעמית של

40 אחוז הנחה על עיצוב פנים לתושבי הדרום!

מוזמנים להתייעץ איתי
    כאן באתר, בפרטי במייל או בטלפון.
    ציפי

*ההטבה תקפה למשך חודש - עד לתאריך 15/11/2023

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה