קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
מצרפת תמונה ששירטטתי בעמל רב בתוכנת וורד לפי קנה מידה נכון:

סלון משורטט.jpg

הסימונים הכחולים זה המסילות לקיר אקוסטי שהזמנו לחלוקת הסלון ולסגירתו.

השאלות שלי הם כאלה:
1. בנישה בסוף הסלון אני רוצה לעשות פינה להדלקת נרות.
איך אני יכולה לעשות? איזה רעיונות?
הרוחב שם זה: 30.65 ס"מ, העומק: 55 ס"מ

הארון עצמו הולך להיות מעץ לבן משולב עץ אגוז.
מצרפת תמונה, הקרדיט ל @רותי וינברג
ארון ספרים.JPG

2. מה כדאי לשים בגב הויטרינה?

3. 2 הקירות מ-2 צידי הספריה הולכים להיות עם טפט.
שאר הקירות ממש קשים לתחזוקה נקייה, האם יש אפקט כלשהוא כמו ספארי אבל יותר עדין שלא יתפוס הצגה ויבלגן את העיניים?

4. תקרת גבס:
אני לא רוצה הנמכה כללית, יותר בא לי ללכת על משהו היקפי ואולי קל גבס (יש כמה דוגמאות וזה ממש זול) איפה שמסומן תאורה.
מצרפת תמונה, או שעדיף לקנות תאורה יפה?
קל גבס.JPG

אבל יש כמה בעיות:
1. בריבוע של הכניסה עובר ונטה ולכן יש שם כבר הנמכה של 23 ס"מ.
2. הסלון יתחלק לי לשליש ו2/3 בעקבות המחיצות.
3. המזגן מעל הארון הוא סופר סלים של תדיראן ובולט ב4 ס"מ מהארון (הוא יוסתר ע"י הגבס )
4. וגם אני רוצה וילון פינתי בחלון...
אבל איך אפשר לעשות משהו נורמלי בכל הסיפור הזה?

תודה רבה לכל מי שישקיע מעט מזמנו....
צריכה דחוף מומחה לאיתור רטיבות
מכירים משהו אמין?
יש לנו רטיבות ברצפה. זה מתחיל עם בועות קטנות ולאט זה גדל ומתפשט
ועולה לקיר .
רצפה שיש עליה ריהוט - מיטות או ארונות הרטיבות ממש רצינית.

חשוב לציין:
1. זו תוספת בניה שמתחתיה לא בנו. יש חלל של קומה אחת. רצפה ללא בניה מתחת.
2. יש צפוי אבן ירושלמית

האם זה בעיה באבן, או משהו ברצפה ?
מה זה יכול להיות? איך בודקים את זה ? איך מטפלים בזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה