קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
  • 433
  • הנה עוד מודעה לאנשי מקצוע:
    המשתמש: Sara10 ממש מחפש מישהו מקצוען מהקהילה שלנו כאן:

שרטוט תוכנית מטבח - שרטוט תוכנית מטבח

דרוש\ה סטודנט\ית לשרטוט תכנית מוכנה של מטבח (לא עיצוב, רק שרטוט) במחיר מוזל

מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
    רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים

בהצלחה!
    מערכת מנויי פרוג-פרימיום
    • תודה
    Reactions: אשר שרבר1 //
    0 תגובות
    • נעול
    371
  • הנה עוד מודעה לאנשי מקצוע:
    המשתמש: י ג ממש מחפש מישהו מקצוען מהקהילה שלנו כאן:

מעצבת פנים לחדר ממ"ד - מעצבת פנים לחדר ממ"ד

מחפשת מעצבת פנים (ואפילו מתחילה) לעיצוב חדר ממד (בעיקרון יש לי בראש את רב התוכנית - רק צריכה לבנות אותו), עם הצעת מחיר טובה

בתודה!

מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
    רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים

בהצלחה!
    מערכת מנויי פרוג-פרימיום
    0 תגובות
    לפני תקופה התקשר אליי מכר. קח מונית! בוא אליי מהר! אשלם כמה שיעלה!
    הוא 'רק' רצה לדעת איפה למקם פתח של יחידת דיור, כי משהו לא הסתדר לו בדיוק, למרות ש"התכניות שקיבלנו מצויינות! עשתה אותן חברה של אשתי, קצת חדשה בתחום, אבל אלופה..."

נו, תראה לי את התכניות, ביקשתי. נדע מה השתבש בדרך, מה גרם לכך שברגע האחרון אתה צריך לקבל החלטה כה משמעותית? איפה היה האדריכל/ית עד כה?

אז הוא הראה לי אותן, קבוצת דפים מטושטשים; וחלחלה אחזתני. תכנון נורא ואיום, בסיסי, מביש. מזכיר פרוייקטים של תלמידים בשנת הלימודים הראשונה, שלא לדבר על רמת השרטוט המעליבה.
    חשבתי לעצמי בתסכול, רבונו של עולם. הבניה של היחידה עלתה לו בוודאי סכום גדול. אילו רק הוא היה 'נופל' על אדריכל/ת אחרת, הוא היה מקבל תוצאה כל כך הרבה יותר טובה ושווה. פי מאה או מאתיים, נגיד. והוא, האומלל ביש המזל, עוד משוכנע ש'נפל' על בעלת מקצוע שווה במיוחד... השרטוטים, בעיניו הלא מבינות, נראים מליון דולר...
    אוף.

*

עם הזמן יצא לי לראות לא מעט תכניות של אדריכלים/יות שבטוחים שהם יודעים/ות לתכנן נהדר, גובים כמה שבא להם, הלקוח כלל לא מודע לאיכות התכנון האיומה שהוא מקבל, והעולם כמנהגו נוהג.
    ובמקביל, יש בשוק בעלי מקצוע כל כך טובים. תכנון כה מדוייק, כה יעיל, ירידה לתשומת לב לפרטים הכי קטנים. (אני מדבר נטו על רמת תכנון, ללא קשר לכישורי אנוש ואופי)

וזו, באמת שאלה טובה. שאלה שמעסיקה אותי הרבה, ואין לי זנב של תשובה.
    כי בניגוד נניח למעצב גרפי, אין ללקוחות באמת דרכים להעריך את איכות המוצר שהם שילמו עליו במיטב כספם. אין!
    כשפלונית רוצה לבנות תוספת לביתה הצנום, אין לה דרך לדעת איזו אדריכלית תדע לתכנן לה טוב יותר את הבית.
    כל החברות שלה כולן ימליצו על מישהי/ו. כל אחת על אחרת.
    איך אפשר לבחור?

איך?

אולי הלקוחות הפוטנציאלים צריכים פשוט לבקש מ- 3 אדריכליות/ים מספר תכניות שתוכננו על ידם (שרטוטים, לא תמונות והדמיות), ללכת איתם לאדריכל/ית שני, לשלם לו 500 שקל, ושהוא יבחר באובייקטיביות על איזה בחור ללכת? פשוט לפי המקצועיות?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה