קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
שלום חברים :)

כיף להיות חלק מאתר ומפורום מקצועי וידידותי כל כך! תודה ליזמים ולמנהלות!
וכיף לחזור... הרבה זמן לא מצאתי זמן להכנס...

אני רוצה לשתף אתכם במשהו די חדש אצלי
בשל אהבתי לטבע ולצומח למדתי והתמקצעתי בתחום החוץ.
תכנון ועיצוב של חצרות, גינות, מבואות בתים ומרפסות. זה עולם מדהים ומרתק שעד שלא נכנסים אליו - לא באמת יודעים כמה שצריך לדעת בתחום.
אז לא למדתי אדריכלות נוף, אלא רק התחום הספציפי של גינות וחצרות, צמחיה וכו׳.
אז ממש כמו שכשבונים או משפצים בית אפשר להביא קבלן טוב שיבנה את הבית, אבל בלי תכנון מקצועי - חבל על העבודה
כך גם כשמתכננים חצר או מרפסת מושקעת. אפשר להביא את הגנן ולהגיד לו תשים לי כאן צמחים, כאן דשא וכאן פרגולה.
אבל יש הרבה מה לדעת ולהכיר בתחום, וכדאי לתכנן את זה כמו שצריך כדי שההוצאה של הביצוע תצדיק את עצמה.

אני חושבת שאני האישה החרדית היחידה (בינתיים...) שעוסקת בתחום. ולמה אני מציינת את זה? כי בתור אישה שמנהלת בית חרדי עם ילדים (יצירתיים ושובבים ב״ה...), על כל המשתמע, אני מודעת לצרכים של משפחה חרדית. יש צורך באיזורי משחק ו׳הוצאת מרץ׳ בטיחותיים לילדים, יש צרכים פונקציונליים של סוכה, לפעמים מטבח חוץ, ובקיצור - יש הרבה מה לדעת כדי להתאים חצר למשפחה, במיוחד כשרוצים שהיא תהיה יפה, נעימה ומזמינה.

אז אשמח לשיתופי פעולה :)

אני מצרפת עבודה קטנה של שדרוג מבואת בית.
התקציב היה מינימלי, עבודה של יום אחד, ותראו את התוצאות...
(הפרוייקט התפרסם במגזין דירה נאה)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה