קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
מישהו יודע למה כל קישור שאני פותח בקישור הבא
לא עובד לי?
כל קישור שאני פותח באשכול הוא אומר שהדף לא נמצא..
  • תודה
Reactions: bujo bizual1 //
5 תגובות
    • נעול
    381
  • הנה עוד מודעה לאנשי מקצוע:
    המשתמש: Moshewalder ממש מחפש מישהו מקצוען מהקהילה שלנו כאן:

חיים ולדר הוצאה לאור מחפשים מאיירי קומיקס - חיים ולדר הוצאה לאור מחפשים מאיירי קומיקס

לצורך הרחבת תחום הקומיקס לאיור ספרי חיים ולדר בקומיקס, דרושים מאיירים מקצועיים בסגנון ריאליסטי בלבד.
    הסיפורים נוגעים גם ברבדים רגשיים ולכן נדרשת הבנה בהבעות פנים ובאיור עולם הילדים.
    מוזמנים לפנות אלינו.
    בכבוד רב
    משה ולדר

מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
    רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים

בהצלחה!
    מערכת מנויי פרוג-פרימיום
    0 תגובות
    האשכול המוצלח של @אילוסטרייטורית אחת , הזכיר לי תמונת מצב שציירתי בימי הסגר והאמהות העבודות בבית..
    בחופש הארוך הזה היא חזרה להיות רלוונטית..
    עובדות קורנה2.JPG
    • נעול
    223
  • הנה עוד מודעה לאנשי מקצוע:
    המשתמש: ytzick ממש מחפש מישהו מקצוען מהקהילה שלנו כאן:

מחפש מאייר - מחפש מאייר

מחפש מאייר מוכשר לספר ילדים. חייב להיות אמין ולשמור על לוח הזמנים.

מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
    רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים

בהצלחה!
    מערכת מנויי פרוג-פרימיום
    0 תגובות
    שיתוף קטן

כשסיימנו בקורס איור חלק ידני, העבודה שהכנתי היתה על הסיפור המעיין הלבן (על אדמו"ר הזקן בילדותו. הסיפור מופיע בסיפורי צדיקים בהוצאת מחניים)

בגלל שזה סוג של סטורי בורדינג היה לי נוח לחזור לסיפור הזה ולצייר מחדש מה גם שאני הכי נהנית לצייר מים וצמחיה.. בינתיים סיימתי שני ציורים

אז הנה הגרסא הישנה:

המכשף אקים הגוי מקלל את המים שהופכים לשחורים

Screenshot_20200816-173049_WhatsApp.jpg
    הילדים מסתכלים בהשתאות על הנהר שהפך לשחור

Screenshot_20200816-173056_WhatsApp.jpg

והנה הציורים החדשים, כל ציור לקח לי בערך 3 ימים ו40 רפרנסים בלי לדגום ובלי לצייר מעל. הרפרנסים זה לצורך הכוונה על תאורה, קומופוזיציה סוג הצמחיה והחיות וכו
    בקיצור לצורך בניית עולם.

המכשף אקים טייק טו (הערה, מיועד לנוער ולא לילדים טיפה מטריד חח אבל היה לי חשוב להראות שהמכשף זה דבר טמא ומרתיע)

Screenshot_20200816-172438_WhatsApp.jpg

והנהר שהפך לשחור (בציורים הבאים יהיה טיפה יותר ברור שהמים שחורים ומזוהמים כאן זה טיפה.. פסטורלי אבל לא רציתי לעבור מיד מהמכשף לדמויות כי זה קפיצה גדולה מדיי)

Screenshot_20200816-172430_WhatsApp.jpg

התכנית הסופית זה לפרסם חלק מהציורים בחינם בסרטון בגלל הקורונה ואולי אולי להוציא סיפור מלא (לקניה) בין 30 ומשהו ציורים תלוי כמה אהיה שלימה עם תוצאה סופית. אשמח להערות והארות ושיתופים דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה