קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
    • נעול
    334
  • הנה עוד מודעה לאנשי מקצוע:
    המשתמש: משה סויסה 10 ממש מחפש מישהו מקצוען מהקהילה שלנו כאן:

דרוש תלתיסט/ית - דרוש תלתיסט/ית

שלום רב.
    אני מחפש תלתיסט לכמה תמונות של הדמיות להלכות סוכה.
    קצת דומה לתמונה שצירפתי.

מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
    רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים

בהצלחה!
    מערכת מנויי פרוג-פרימיום
    0 תגובות
  • 676
  • כרטיס פופ אפ-03.jpg
    זה חלק מפרוייקט ספר הפופ אפ שלי
    שאגב, ההדסטארט מסתיים מחר!

אשמח שתהיו חלק!

מה דעתכם?
    יצחק
    בחור צעיר שאני מכירה, מוכר לוח XP-PEN Artist "22 ב- 1300 ש"ח!!!
    ממש חדש מהניילונים, מוכר כיוון שכרגע אינו רוצה להתעסק עם מחשב.
    למעוניינים לקבל פרטים יש לפנות לטל בטל': 0524660603
    • תודה
    Reactions: טלי'ה1 //
    12 תגובות
  • 281
  • מי שכבר הוציא ספרי ילדים ונוער

מה התהליך, מה העלויות? מה לא עושים מול מו"ל?

והכי הכי דחוף לי לדעת מה המידות הסטנדרטיות או החסכוניות של איור לספר ילדים (22×22? נכנס טוב לגליון בכל מקום או בישראל?) ואיור לקומיקס

המידות של הציור עצמו בלבד לא של הספר/דף.

אספתי כאן כמה קישורים (לא מתכננת להדפיס בעצמי זה מטורף לשלם 21 אלף. לזה יש את שופיפיי, מי שרוצה ידפיס לעצמו עותק, אמנם טיפה יקר יותר ללקוח אבל לא יקר לי בכלל ולא נתקעים עם כמות)

אשמח להכוונה, בעיקר למידות ציור לספר בגודל ספר קומיקס (הספר עצמו הוא לא קומיקס אבל ציורים דיי ענקיים ולכן דך קומיקס זה מידה טובה)

https://www.google.com/amp/s/www.s-gaash.com/single-post/Working-with-illustrator?_amp_

ואם כבר עלה הנושא בעבר ...כוונו אותי לאחר כבוד לקישור. כי בלינקיה האגדית לא מצאתי.
  • 239
  • שלום לכל המשתמשים היקרים,

כפי ששמתם לב הוספנו בראש הפורום 4 מאמרים הנוגעים לתחומי העניין של הפורום (בנוסף למאמרים שפורסמו בתשלום).
    תצוגת הטקסט במאמר מכובדת יותר, קריאה ומזמינה.

בשורות הבאות רכזנו עבורכם את הידע הרלוונטי לגבי העלאת מאמרים

יצירת מאמר
    1. לשם יצירת מאמר יש להקליק כאן או להיכנס בתפריט העליון למאמרים וללחוץ על הכפתור העליון בצד שמאל 'הוסף מאמר'.
    2. ראשית יש לשייך את המאמר לקטגוריה הרלוונטית.
    3. עריכת המאמר דומה לעריכת פוסט רגיל.
    4. חובה לצרף לכל הפחות קובץ תמונה אחד למאמר.
    5. לאחר אישור העריכה המאמר יועבר לאישור המנהלים, לאחר כתיבת מספר מאמרים איכותיים תינתן הרשאה להעלאת מאמרים ללא צורך באישור.

כללי בסיס
    • אורך המאמר צריך להיות בין 30 ל 500 מילים, מאמר ארוך/קצר מידי לא יאושר.
    • המאמר צריך להיות חף משגיאות כתיב וטעויות בסיסיות בפיסוק.
    • מאמר צריך להכיל תוכן עם ערך מוסף עבור המשתמשים (השראה, הדרכה, שיתוף מרתק וכדו')

פרסום וקידום אינטרסים כלכליים
    • אין לפרסם ולקדם אינטרס כלכלי וממוני באמצעות המאמר באופן ישיר או עקיף
    • ניתן לחתום בסוף המאמר ולציין את פרטי העיסוק של כותב המאמר - מאמרים שיכילו קידום אינטרסים לא יאושרו.

הרווח שלנו
    תוכן עשיר ומקצועי באתר
    שימוש במאמרים ושליחת תקצירים לרשימת תפוצה למתעניינים

הרווח שלכם
    קידום ומיתוג בפורום ובנתוני החיפוש בגוגל (מאמרים מקודמים בגוגל יותר מאשר פוסטים)
    הוספת נקודות לדירוג: 80 נק' למאמר ראשון ו- 150 נק' לכתיבה של מעל 5 מאמרים (הדירוג משפיע על הקידום באינדקס היוצרים).

בברכה
    צוות פרוג
    ב"ה
    טוב, אז אני, אמממ, מסוג האנשים המוגדרים כ 'חובבי ציור חובבניים'. איזה דרגה? משהו מאחד לעשר. יותר קרוב לאחד. כלומר, בכישורי הציור יותר קרוב לאחד, בחביבות האומנות משהו כמו 10 פלוס.
    אז איך שראיתי פה קהילת איור רצתי להירשם. אתם יודעים מזה לראות את קוטובסקי אבימי ברלבים וכ"ו וכ"ו וכ"ו ולא לשבת איתם תחת קורה וירטואלית אחת? בצמצום גדול?
    אמש, (מתי זה היה?) לפני כמה ימים, אני רואה שהתקבלתי. ששתי, שמחתי, ופחדתי.
    פתאום קלטתי ש.. איך נגדיר את זה, אין לי מה למכור. מול שועלי ענק ובריוני איור שכמותכם, מה שווים איורי הבין לבין לבין שלי?
    ואז גיליתי עוד משו: מדי כמה חודשים מסננים ניקים שלא מעלים חומר עשיר ומגוון!
    הצילו!
    מאז אני באקסטזה, מצייר בכל שיחת טלפון משהו אחר ומקווה שיצא יפה.
    זהו. אבן נגולה (ווירטואלית, כן?) מעל ליבי.
    עשו טובה, בלי יותר מדי ביקורות, למה זאת טבילת האש שלי.
    תהנו.
    כן, זה לא צבוע. מה חשבתם? מחילה על חוסר האיכות. בקהילת צילום מקצועי אני (עדיין) לא נמצא.
    1596725467457.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה