קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
https://www.prog.co.il/threads/לא-מהפורום-הזה-ובכל-זאת-מחפשת-המלצה.404636/
ש @ליביליב עזרה לי בכיף, קניתי את הצעצוע החמוד הזה,
(ובכלל קניתי אותו לעבודה יותר קלה בתחום הוידאו. אבל אם אפשר גם לצייר? אז בטח.)
עשיתי כמה ניסיונות בפוטושופ, ועוד לא התחברתי ממש, כי זה היה מידי פלסטיק.
ואז נזכרתי שיש תוכנה שדיברו עליה פה שנקראת ארטרייג', הורדתי את הדמו שלה, וחגגתי.
קחו דוגמא מתוצאות היום: (על בסיס תמונות שהורדתי אי אז מהידברות, והייתי בטוחה שמיד מיד אני מציירת את זה באקריליק על קנווסים גדולים, וזה לא קרה עד היום)
אז השאלות שלי לפני שאני קונה את ארטרייג' 5:
זוכרת שדיברו פה על תוכנה נוספת שנותנת יותר חופשיות עם צבעי מים, לא מוצאת את הקישור.
ועוד משהו חשוב מאד: איך אני עושה אחריות ללוח HUION שקניתי באיביי?

תודה גדולה לכל הציירים הגדולים שאני לומדת מהם ככ הרבה.

ציור שני באטרייג2.PNG ציפור 2.PNG
    • דיון
    899
  • אשר כותבת submitted a new Article:

עופי לך ציפור(ה) קטנה...

מול מבחר כזה של קריקטורות עמוסות התפתחויות פנים פוליטיות, נותר לנו רק להציע לכם לגלגל את העכבר כלפי מטה, ליהנות מחומר טוב ולתת את הפרשנות שלכם בתגובות..

הצייר מוטי הלר (המודיע) בשיעור טייס מסוכן במיוחד...

צפה בקובץ המצורף 425195

הצייר אוריאל פלד
    (בקהילה) מכניס אותנו לפקק תנועה...

צפה בקובץ המצורף 425196

הצייר א. זאב ברנשטיין בועט ציפור(ה) לנדידה חוזרת. צפה בקובץ המצורף 425198
    הצייר שלום הלוי (עיתון 'הדרך') מנתק את הגרר......

Read more about this article here...
    • תודה
    Reactions: נועם אלימלך1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה