קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
גילוי נאות: פוסט זה נכתב בהתנדבות מלאה ללא מטרות רווח או זדון (וללא רשות המנהל):

אנטומיה זה עקב אכילס של רוב המאיירים החרדיים!

לא בגלל שאנחנו פחות מוכשרים.

פשוט כש"הם" למדו 7 שנים באוניברסיטת סנק פטרבורג או להבדיל ב"בצלאל"
אנחנו, עשינו שטייגען בסמינר\ישיבה\ התחתנו\ ילדנו\ הכנו כל בוקר 7 סנדוויצ'ים, רצנו לטיפת חלב, משם לעבודה.
בצהרים- בדקנו, מבחנים, כינים, ש"ב של הבנות, קריאה של הבנים ........................ כל אחד ימשיך כפי שנהוג בביתו.

לכן ר'
@אבימי החליט לארגן - קורס אנטומיה מתומצת ומקצועי.
מיועד במיוחד לנו- מאיירים ומאיירות חרדיים.
@אבימי- עשה עבודת שטח של כמה חודשים, למצוא מאייר שיהיה גם מהתותחים בארץ.
גם לא יקר מידי.
גם רגיש לציבור שלנו.
היתה התעניינות אדירה!! ופתאום כשהגיעה למייעשה היו שנסוגו.
וחבל כי אלו שנרשמו ממש רוצים להתחיל וחסרים לנו עוד כמה רציינים שרוצים להתמקצע ולאייר כמו שצריך.

אני מבינה שבמבט ראשון אולי זה נראה הרבה כסף.
אבל זו השקעה חד פעמית ושתעזור לכם להתמקצע מאוד!
מעיזה לעניין גם את המאיירים מהשורה הראשונה כמו @מוטי הלר @שירי כהן
גם מאיירות שלמדו בכל מיני קבוצות סודיות ומקצועיות של @דבורה קוטובסקי. כמו @ronit ורחלי (את לא עולה לי עם לינק יפה..)
וכמובן כל מאיירת באשר היא- מתייגת את מי שזוכרת בע"פ, תוכלנה להעביר לאחרות.
@דבורה @דבורה ברזון @שיפי @שירה @שירה הראל @מירי גי @ @סא miri @Mira Simon @סא איור @ליבליב @sweetpanda1
הצלחתי לתייג מאוד מעט מאיירות,אבל המסר הובן אני מקווה.
מחכים לעוד כמה רציניים\ניות על מנת לפתוח את הקורס.
המממ.... דקת דומייה לשנתיים היפות שעברנו ביחד...
לזכרונות הטובים שהשארנו זה בליבו של זה....

a72f40b55dcbfa4d4c9e1f5050e84165.jpg

לזכר המגע הרך של העט בזכוכית החלקה...
ולזכר הרחש המונוטוני, המלטף----
---אוקי, קאט.

***למי שאין כוח לחפירה, שידלג ישר לקטע האינפורמטיבי. הוא, בניגוד לחפירה הנ"ל, יחדש לכם תאי מוח ולא יאלץ אותם להתאבד בשרשרת***

אז מה קורה?
בגדול, אני מוכרת את הסינטיק!
והנה כמה תשובות לשאלות שיגיעו בוודאי:
לא, אני לא פורשת מהמקצוע. הפרק הרביעי של הקומיקס כבר ירד לדפוס, ובגדול נראה לי שזה מאוחר מדי להתחרט על זה שעלינו על הרכבת הרים. עדיף ליהנות פשוט, לא? (ולצרוח ולהקיא כשאפשר)
לא, אני לא עוברת לצייר ביד.
לא, הסינטיק לא התקלקל (טפו טפו חמסה עליכום)
מה קרה?
קניתי לוח חדש: Cintiq 24 pro
(ואל תדאגו, החפירה רק מתחילה. בקרוב יעלה אשכול Review. תכינו את הפופקורן ואת האטמי עיניים.)
די כואב לי להיפרד מהכלי שליווה אותי במשך הזמן הכי מדהים בחיים המקצועיים שלי. כשאני חושבת על זה, הפריצה הראשונה שלי התחילה ממש אחרי שקניתי את הלוח הזה (אות חיים- חיים ולדר) ובשנתיים האלה הספקתי כל כך הרבה... אני ממש אפילו לא קרוב לאיפה שעמדתי עם הלוח במבו השחור שלי, הקודם. וחלק גדול מזה הוא בזכות הסינטיק החמוד הזה.
**הפסקת התייפחות וקינוח דמעות היסטריות**
אז כן, כואב להיפרד מחבר ותיק, במיוחד שהידידות שלנו ממש בשיא שלה, מלבלבת לה כמו פריחת עץ דובדבן או משהו, אבל... איך אומרים? "זה לא אתה, זה אני". וברגע שהסינטיק 24 דפק בדלת... נו מה, אני אשאיר אותו בחוץ, בגשם? (אני לא גרה בבית קרקע, פשוט החדר מדרגות מטפטף. ועד הבית- לטיפולכם)
בקיצור,
הייתה תקופה מדהימה, הבנת אותי בלי שהייתי צריכה להסביר את עצמי... היו לנו ימים מרגשים ביחד. אבל- הגיע הזמן למצוא לך אבא/אמא חדשים!

***והנה הקטע האינפורמטיבי***

קצת אינפורמציה:
דגם
: Cintiq 13HD
גודל המסך: 13 אינצ' (דא)
גיל: שנתיים (מהציור הראשון של 'אות חיים' ביתד נאמן, ועד הפרק ה-9 של 1:0)
אביזרים נלווים: עט שלא צריך להטעין ולא מחובר בחוט, פשוט עט. דרגות לחץ: 2048 בחוד ובצד המחק
מארז לעט הכולל 9 חודים חלופיים לעט (אפילו לא החלפתי חודים, סנטימנטלית שכמותי, כך שכל ה-9 עדיין בנרתיק) + כלי להחלפת החודים
מעמד לעט
קאבל עם חיבור HDMI וUSB
מתאם שקעים לחו"ל
מעמד וואקום ללוח
מגיע בקופסה המקורית עם לוחות החלוקה המקוריים
מצב המסך: המסך שמור בצורה מעולה. על הזכוכית ישנן כמה שריטות קלות- כתוצאה מבלאי טבעי, אבל כמו שאמרתי, לא זו הסיבה שאני מחליפה אותו אלא הגודל. הוא מתפקד מעולה ופשוט מבין את היד שלך
קניתי אותו מאריג'נט היבואן הרשמי של וואקום בארץ.
הנה קישור לעמוד הרשמי של המוצר: http://www.arigent.co.il/products/ProdDtl.asp?Pid=3942

אני מוכרת אותו ב: 3000 ש"ח- גמיש

הנה כמה תמונות:
IMG_20181231_211826.jpg
IMG_20181231_211844.jpg IMG_20181231_211943.jpg

-לפרטים פנו אלי באישי-
אם תרצו לבוא לראות את הלוח- אפשרי (בני ברק. ותבואו עם שוקולד או משהו, יא אשכנזים)
ערב טוב!
"התחלחלתי. לא אהבתי את הסיפור הזה.
'זה נורא!'
'זה מפעים!' גחנה אלי ליבי.

'איך לפעמים קולות שאת שומעת אינם סתם קולות, אם קריאתה של מלכודת'."
תחנות, דבורי רנד

אורקה_תחנות_עי_הגיבן.jpg
מאחורי הקלעים.jpg
מוקדש ל
@פיציקטו
אם היית יודעת כמה כל מילה שלך יקרה
אני חושבת שהיית מעניקה אותן בחסכנות רבה יותר

אני לא סומכת על סופרים.
היא גנבה אותי. היא הובילה אותי במילים יפהפיות עד לכאן בהבטחה נהדרת.
רק כדי לגזול מדמויות כמו ליבי את הזכות להתקיים כעלילה ולא רק ככלי זניח לקידום התעלומה.
 תגובה אחרונה 
    • דיון
    660
  • אשר כותבת submitted a new Article:

בחירות מחדל

הצייר יוני גירשטיין בקריקטורה לכתבה שפורסמה ב'יתד נאמן'. מישהו רוצה להצטרך למשחק?

צפה בקובץ המצורף 422816

הציירת לייקי (אשדוד בכותרות) מבינה שאין יותר מדי ברירות בבחירות לכנסת הבאה...

צפה בקובץ המצורף 422817
    מוטי הלר מכין את האגרופים של לפיד... (פורסם ב'המודיע')

צפה בקובץ המצורף 422818

ו... אוריאל פלד ('בקהילה') תופס את נתניהו מהלך בין התיקים כמו קוסם מיומן.

צפה בקובץ המצורף 422819
    יוני גירשטיין בקריקטורה נוספת... הצילו!...

Read more about this article here...
    • תודה
    Reactions: נועם אלימלך1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה