קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
סליחה מראש @חיים בניסטי שהעתקתי את הכותרת, זה רק בגלל שממש הזדהיתי.:rolleyes:
אז לי הלוגו הכי מצויר שקיים.
כמובן קרדיט ל @סטודיו פלאש!!

ושאלה, יש אפשרות לכניסה לאתר שלי בלחיצה על ההנפשה?
ואם כן, איך עושים זאת?

אז קבלו-
אופציה ראשונה ושניה (כל פעם מצרפת חתימת מייל שונה)
מירי הציירת האלופה והמדהימה!.gif צפה בקובץ המצורף 325180
שלום לוותיקים ולמתחילים!!!

אשמח לחוו"ד על הפלונטר, על השיטה, ומה עלי להגיב.

אני עובדת עם מערכת מסויימת כבר כמה שנים, ויש בינינו ב"ה כימיה מצויינת, העבודה זורמת וכיף לי לעבוד איתם
לפי הפידבק שאני מקבלת מהעורכת- אני מבינה שגם היא נהנית ומעריכה את העבודה.

בד"כ אחת לתקופה יוצא גיליון מורחב, בו אני מציירת כמה עמודי קומיקס, במחיר סביר לגמרי.
השבוע כמעט סיכמנו על קומיקס לעיתון פסח, כשקיבלתי מהעורכת את ההודעה הבאה-

לגבי הקומיקס -- האמת ש-עדד שהתקבלה תשובתך הגיעה למשרד הצעה מצוינת לקומיקס ב-מחיר מוזל ממש (פחות מחצי מחיר שלך)
אם היה מדובר במשהו פרטי שלי ודאי הייתי מעדיפה בכ"ז ביצוע ברמה שלך אבל מבחינת המערכת, עד כמה שהמציעה היא - לא גרועה בכלל-- ההכרעה די ברורה.
כרגע לא סיכמתי איתה, צריכה לשמוע את העמדה שלך

יש לציין שאם מדובר בהצעה של פחות מחצי מחיר ממני, זה אומר פחות משלוש מאות ש"ח לעמוד, כשבכל עמוד 8-11 משבצות.
אשמח לקבל דעתכם בעניין, איך עלי להגיב- לא מבחינה אמונית או רוחנית
כי מבחינתי אם זה לא שלי- אין לי עניין לעשות זאת
אלא מצד השיטה שבדבר- מדובר בפירוש במחיר שובר שוק מכל הבחינות.

תודה מראש לכל תגובה מחכימה!!!!!!!
מוריה-small800x566.jpg
הי,
לאחר התחבטויות רבות החלטתי לקנות את הלוח גרפי של xp-pen. דרך הרב חנוך בינר.
ועכשיו אני משתפת במסקנות.
עברתי מלוח סינטיק קטן בן 6 שנים בערך. (12in מי שמכיר).
אז ככה:
אם כבר לקנות לוח כזה, אז השירות של הרב בינר מצויין! עד למצב שהלוח מותקן ומסודר! כל מה שלא הסתדר בהתקנה הוא עזר לסדר בסבלנות רבה!

לגבי הלוח עצמו:
הגודל שלו בהחלט משדרג את העבודה!
לעומת זאת ההבדל העיקרי בינו לבין הסינטיק זה שיש קפיץ בתוך העט שנותן חלק מהרגישות ללחץ. ולדבר הזה אני צריכה עדיין להתרגל. מקווה שאתרגל מהר...
בנוסף יש השהיות לפעמים שהעט פתאום לשניה לא מסתנכרן עם הסמן, אבל בגדול זה לא משמעותי ויכול להיות שזה נובע מכרטיס המסך הפשוט שקיים במחשב הזמני שלי כרגע.
בגדול התמורה למחיר הולמת. כרגע זו היתה רכישה כדאית וכלכלית עבורי. מה גם שאמורה לצאת גרסה מתקדמת יותר של הסינטיקים הגדולים והבנתי ששווה להמתין.
אז בנתיים אני ב"ה מרוצה.
מצרפת ציור מהיר שנעשה עם הלוח החדש.
בהצלחה לכולם :)
אנשים יקרים
אני רוצה לשתף אותך במקרה קשה של חבר קרוב,

מדובר באברך בן 27 שנפל לפני כשנה מגובה של כ15 מטר
היה במצב אנוש ובמשך כשנה של שיקום וציפיה גדולה לשינוי ולהבראה ברוך השם חזר לביתו,
אבל... וכאן מגיע האבל הגדול....
הבן אדם הפך לשבר כלי יד שמאל שלו משותקת וההליכה שלו קשה ומצבו הנפשי קשה מאוד מאוד..
מבן אדם פעיל מאוד שהיה מטפס על סולמות כטכנאי גז, הוא הפך לעלה נידף..
הדבר היחיד שתפס אותו חזק וגורם לו טיפה רוגע זה ציור, לא היה לו שום ידע וגישה מקדימים לתחום אבל משום מה זה הדבר היחיד שתפס אותו וגורם לו אושר,
ולכן אני פונה אליכם מלב אל לב,
אשמח מאוד אם אם אחד מכם צירים יקרים יוכל פעם בשבוע לתת לו שיעור ציור בביתו
העניין הוא שהמצב הכספי שם קשה מאוד היות ואין הכנסות אבל אם הבעייה היחידה תיהיה כסף נוכל לפתור את העניין ע״י תרומות,
אם תוכלו לעזור בעניין זה יהיה חסד עצום ותבוא עליכם כל הברכות והכי חשוב תגרמו אושר ללב שבור.

מייל להשארת הודעה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
 תגובה אחרונה 
טוב, אני מנסה...
יש פה אנשים טובים ושנונים ממני בניסוח , שכנראה יכולו להסביר טוב יותר את הצורך..
אבל בכולמקרה..
הייתי שמחה ואני בטוחה שעוד רבים כמוני היו שמחים
לו היה פה איזשהו אשכול שיחסוך לנו את עבודת המחקר כל פעם שרוצים לבצע עבודה קדומה כלשהי ,אפילו עבודה של 50 שנה אחורה...
זה כל כך נחוץ ולא ברור למה זה לא נעשה כבר מזמן...
אולי יהיה אפשר אפילו לנעוץ אותו.

אשכול שיהיה בו את כל המידע הרלוונטי שנחוץ לנו במקום ללכת ולנבור בספריות ובנבכי האינטרנט

ברור שזה לא פשוט עד כדי אולי בילתי אפשר:(
כי צריך לחשוב איך לעשות אתזה בצורה שיהיה מרוכז לפי שנים ואזורים
הרי ב1890 בגרמניה לא התלבשו כמו שהתלבשו אז ברוסיה. סתם זרקתי.

אולי זה משהו פחות אפשרי ..אולי בכלל צריך להקים עלזה אתר?... ובכן מי מתנדב?!

טוב נהיה מעשיים יותר, אתר בהמשך...
אז מי איתי? מי יכול פשוט לשתף אותנו במידע בכל תקופה שהיא ?

מה שנחוץ בעצם זה לבוש, תכשיטים, מבנים, כיסויי ראש, משחקי ילדים, עצים אפילו...
כמויות מידעע שאנחנו זקוקים להם
בתור התחלה נתחיל לפחות עם לבוש ומבנים

והכל יכול להיות פשוט כאן!
מה אומרים? זה יכול ללכת? אני סתם חיה בסרט??

..אוף רק שלא יבאסו עכשיו...:confused::confused::confused:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה