קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
לא יודעת אם שמתם לב, אבל זה ויכוח ישן נושן. אבל הנושא עלה לי שוב בעקבות העלאת תמונת פרופיל חדשה של אחד המאיירים כאן. (נחשו מי :) )

כמובן שאני לא באה על מנת למחות על האיורים אלא לפתוח על זה דיון ולשתף אתכם מה אני חושבת, מעניין אותי מה תענו על זה. אשמח לפתוח את הראש.

אז זהו שיש בי כל פעם התקוממות קלה לגבי האנשה של פרצופים מאוירים, חלקם דוחים, חלקם מכוערים וחלקם פשוט לא מעוררים בי סימפטיה.
ואני תוהה לעצמי מחדש אם ציורים לא אמורים לגרום לנו להזדהות ולאהוב. אם אני רואה בנאדם שבורא העולם ברא אותו בצורה לא נעימה הרי ודאי שלא יתעורר בי חיבור אליו אלא אם אכיר אותו, את יופיו הפנימי, תכונותיו ואז אוכל לאהוב, ליצור קשר אכפתי, סימפטי, אמפטי וכו'

אם צייר מצייר ציור, הרי איני מכירה את תכונותיו, איני שומעת את קולו או טונו ואין כל כך דרך לגרום לי להתאהב בו. אז מה העניין דווקא לצייר את המכוערים שבאדם. האם זה עניין של אפליה מתקנת? למה לא לצייר בטכניקות דגולות, קומפוזיציות מדהימות, נקודות מבט קסומות, ועדיין דמויות שכיף או אפילו רק נעים לפגוש מפגש ראשון.
יש הרי כל כך הרבה אנשים שרב היופי שלהם על הכיעור. לא חייב מישהו מושלם, אבל איזון, למה דווקא קיצוני לצד השני?
  • 161
  • http://www.becomics.com/
    מדהים אפשר ליצור קומיקס אישי ולשמור את הזכויות שלנו
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה