קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
היי לכולם!

מלא זמן לא שיתפתי.
אתם יודעים,
חשבתי לעצמי, שריבוי משימות גורם להפחתת הספקים באופן ניכר ממיעוט מטלות. כלומר, אם ביום רגיל אני צריכה להספיק 10 משימות נניח ומתוכם אני מספיקה 5- הרי שביום שבו אני אמורה להספיק 30 משימות, אני יכולה לסמן וי בקושי על 3.
מרוב שהמוח מבולגן לחוץ ומבולבל ממה שהוא אמור לזכור לעשות. כל היום מרוב מתח הסיר הגועש של הזיכרון רק מגליש חלקי משימות ופרטי מטלות מטושטשים שמסחררים את היממה לרצף אחד ארוך וסבוך של מלא-דברים-לא פתורים.
טוב, נו, סתם התפלספויות של שעה-לא-שעה, בה גלגלי המוח נמשחים באופן נואש בכמויות קפאין מלאכותי. לא חייבים לקרוא או להתייחס להגיגי.

אז בקיצור,
ולענייננו,
רציתי לשתף אותכם בכמה רישומים (קצת עתיקים, במחילה, מלפני חודש)
שבהם ניסתי לתפוס כמה פוזות מהיום הראשון ללימודים.
הראשונה- איך שהגעתי לבית הספר. שעות האוטובוסים לא ממש חשבו על צ'אנס חדש לשנה החדשה.
הקונספט פה שביום הראשון אני עוד משתדלת לרוץ לכל הפחות. :)
הלורדים היו על הפנים, השתדלתי למזער את הנזקים עם צבעי אסטרא. על המדף של בר כל הם דווקא נראו משהו (ונדחפתי שם בין בנות שטווח גילן נע בין 7 ל12. זו הייתה חוויה)
והשני- קשיש חביב שראיתי בתחנה. רוסי זקן שהצריך ניצוח מידי. הפוזה מדויקת עד לחרטומי סנדליו :)
האמת שמה שהכי תפס אותי, זה הכרס שקראה תיגר לעולם שבחוץ למרות שהחולצה הייתה רכוסה עד הסוף. הפרצוף החמוץ והאדישות הגלובלית ליום הנהדר שסביבו (היום שבו חזרו ללימודים. אוחזים ראש, כן?!)
זה לראות קריקטורה מהלכת מול הפרצוף, תודו שזה חייב ציור.
ריחמתי עליו וויתרתי על הלורדים.

ואם קראתם עד פה, אמיגוס, תודתי שלוחה.

ים הצלחות ואוקיינוס של ברכות!
צפה בקובץ המצורף 319421

צפה בקובץ המצורף 319422
  • חחח
Reactions: #ה_מ_ע_צ_ב_ת1 //
19 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה