קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
2 הודעות מהקל לכבד.
א. היום יצאה לאור תוכנת פיינטר 2015 ,
http://www.corel.com
ונראה שיש בה שיפורים מהותיים במנוע, וכן שיפורים של כל מיני תוספות חיצוניות. וגם אפשר להוריד אותה בגרסא מלאה בחינם לנסיון של שלושים יום.
הנה קשקוש ראשון שעשיתי בתוכנה-
צפה בקובץ המצורף 204487

הודעה ה-ב', שהיא יותר חשובה: (אמרנו מהקל לכבד. ולא אני לא סוכן של פיינטר)
רבות שמעתי שמעלת מנגה סטודיו על פיינטר היא בקו הנקי שלה, שיש לה את האפשרות לסטבילייזר שמעגל את השבירות והרעידות של הקווים. ואכן כשהתנסיתי בתוכנת מנגה ראיתי שבאמת לקו יפה צריך להשתמש במנגה.
אבל, חוץ מהמעלה החשובה הנ"ל לא מצאתי עוד מעלות מאוד חשובות, ולכן הבחירה שלי בכל זאת היתה פיינטר.

אבל! -
השבוע גיליתי פרט חשוב, שלא ברור למה אינו מודגש בכל מיני טוטוריאלס של פיינטר, וגיליתי אותו באקראי. וכמובן בהשגחה נפלאה.
והוא - שגם לפיינטר יש, ותמיד היה סטבילייזר ! כמו של מנגה, שמעגל את הקו. אלא שהוא נמצא בפאנל צדדי, שאף פעם לא טרחתי לבדוק מה הוא עושה.
הוא נקרא smoothing
ומוצאים אותו תחת
window
ואז
brush control panels
ואז לסמן ב-v
את smoothing
ואז נפתח חלון הסמות'ינג, שיש בו 2 פרמטרים
כמה שמזיזים את damping יותר ימינה, הקו נהיה יותר עגול
והפרמטר השני עוד לא הבנתי לגמרי. בכללי- הוא נותן 5 מצבים לכמה נקודות יחולק הקו שלך.
עד כאן . והנה דוגמא לקו עגלגל, בפיינטר ע"י הסמותינג הנזכר לעיל.
צפה בקובץ המצורף 204489
כל טוב ובהצלחה.
שאול יצחק לוין.
לתיק עבודות מורחב בוואן דרייב- עבודות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
  • 944
  • הכללים להשתתפות באתגר:
    א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
    ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
    ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
    ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
    ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו!

נושא האתגר- " מרוחניות לגשמיות"
    במתן תורה נוצר בעולם השילוב והאיחוד בין עליונים ותחתונים- גשמיות ורוחניות.
    כיום, אנו חיים בעולם הגשמי הזה וע"י מעשי המצוות מחברים את הרוחניות עם הגשמיות. וזהו למעשה עניין הגאולה.

באתגר הבא עליכם לקחת פתגם/ מושג/פסוק בנושא הגאולה ולהביע אותו.
    עדיפות יתרה לפתגמים/מושגים פחות מוכרים והיופי שהקשת כאן רחבה
    רצוי לכתוב מקור וניתן להוסיף הסבר קצר...

{לדוג': "גדולה צדקה שמקרבת את הגאולה", "זורע צדקות מצמיח ישועות", " השמיים החדשים והארץ החדשה אשר אני עושה"(ישעיה סו), "תורה חדשה מאיתי תצא"(ישעיה נא), "אור חדש ומחודש שלא היה מאיר עדיין בעולם"(האדמו"ר הזקן)}

האתגר יסתיים בא' אלול שזה בעוד כשבוע וחצי
    כבר מחכה לראות את היצירות המהממות של כווולכם

בהצלחה!!!!:D
    0 תגובות
    הכללים להשתתפות באתגר:
    א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
    ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
    ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
    ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
    ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו!
    **ו. האתגר חד פעמי יהיה אנונימי-מה שאומר שתצטרכו לשלוח אלי לפרטי את הציורים שלכם עם שם הציור /הסבר אם יש ואני יעלה אל הציורים באנונימיות. במשך-עד סוף האתגר יוכלו המשתתפים כמובן לנסות לזהות למי שייך כל ציור-(בלי שהציירים יגלו מי ומה עשו)***

נושא האתגר- "סופר כוח על"

הגיע הזמן להוציא את התקוות החוצה:
    האם יש משהו..כוח כל שהוא שהייתם רוצים שיהיה לכם? לכל אחד יש :)
    אז באתגר הבא יהיה עליכם לצייר איזה סופר כוחות על או סופר יכולות הייתם רוצים.
    משהו שמתאים לכם אישית, וזה יכול להיות כל דבר. אפשר גם לצייר את זה בסיטואציות שונות, צחוקים, רוגע, עומק, וכו' וכו'
    יהיה מספיק זמן בשביל האתגר הזה, כרגע אני נותנת שבועיים+-.אז קחו תזמן לחשוב ולהשקיע, חשוב להיצמד לסגנון הרגיל שלכם כדי שנוכל לזהות אותכם.

אה ו..בקשה קטנה וסליחה שאני אומרת את זה: פליז פליז פליזזז תשקיעו, אני אשמח מאוד לראות עבודות מושקעות ולא רק של "לצאת לידי חובה"
    יש להזכיר שהאתגר הזה יעבוד בצורה אנונימית-מה שאומר שתצטרכו לשלוח אלי לפרטי את הציורים שלכם עם שם הציור /הסבר אם יש ואני יעלה אל הציורים באנונימיות. במשך-עד סוף האתגר יוכלו המשתתפים כמובן לנסות לזהות למי שייך כל ציור-בלי שהציירים יגלו מי ומה עשו. (תזכרו-לא להעלות ציורים לאתגר אלא רק לשלוח אלי-חבל להרוס את הרצף)

טופ, אז שיהיה בהצלחה רבה רבה רבה ומקווה לראות את העבודות המהממות של כולכככם!! :D
    את הציורים ניתן לשלוח למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    יש לצרף שם ניק.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה