קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
גם לי היה ביקורת על הפרסומות שלהם... אבל הגעתי למסקנה שזה קומפיין מוצלח ביותר.

תקשיבו לסיפור: (במקרה לא אמיתי)

הלכתי עם חבר שלי בסופר עשינו קניית סוף שבוע, קנינו כמובן כל מוצר שהיה במבצע, עד שהגענו לשתייה, חבר שלי מיד פנה את הRC קולה ולא בודק את המחיר ולוקח שישייה ותוך כדי שהוא שם את זה בעגלה שלו הוא אומר לי "הפרסומות של RC קולה שלאחרונה זה עם ה'להיות בשמחה' לא שווים כלום, אין בזה שום מסר, לא מתאים ל'אפיקים'... וכו' וכו"... גם אני לקחתי שישייה...

עכשיו עוד סיפור (במקרה אמיתי)

יצא לי לפגוש לאחרונה כמה חברים שתוך כדי שיחה ספרו לי "הפרסומות של RC קולה שלאחרונה לא שווים כלום! זבל! חבל על הפרסום!" כל אחד עם המאמר שלו...

עכשיו אני שואל אותכם:
למה לא מדברים על ה'ספרינג טה' שגם פרסמו לאחרונה?
למה לא מדברים על ה'שוועפס' (נראה לי) שגם פרסמו לאחרונה?
ולמה מדברים רק על הפרסומות של RC קולה, שרק פה בפרוג נפתח כבר כמה אשכולות עליה...

ואם RC קולה היו מפרסמים: RC קולה טעים! הטעם המיוחד בכל לגימה! וכו'

האם גם אז הייתם זוכרים את הפרסומות שלהם? האם גם אז הייתם נכנסים לסופר והייתם רואים את הRC עומד והייתם נזכרים בפרסומות שלהם?

ולכן הגעתי למסקנה: RC קולה להיות בשמחה! :D:D:D
מאתר פשקוויל

צפה בקובץ המצורף 131229

לתשומת לבכם, מדובר בבימה שהמון מנהלי קרייאטיב ועובדי משרדי הפרסום נכנסים אליה דרך קבע, וזו הזדמנות ששוה להשקיע בה כמה שעות מחשבה וכמה גרושים להתפרסם.

מי שמעוניין, אפשר לשלוח גם אליי באישי, ואשתדל לדאוג שיתפרסם במידת האפשר.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה