קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
בוקר טוב,
הדבר שאני הכי שונאת זה לעשות פרסום מהרגע להרגע.
אבל לפעמים פשוט אין ברירה, הלקוח נזכר רק אתמול, העיתון יורד היום
וזה חייב לרדת היום כיו יום ראשון חוזרים לישיבות. זה בדיוק הזמן שהמודעה צריכה להתפרסם

אז קמתי ב-5 בבוקר בשביל לעבוד על זה..

התוצאה גרועה בעיני, הקופי לא מוצלח וכתוב גרוע, גם האימג' לדעתי לא כזה מציאה גדולה אני חייבת את עזרתכם, אין לי זמן לחשוב על זה. אבל זה חייב לצאת מוצלח! :confused:

העניין הוא שהמיתוג שלהם הוא חדש חדש וטרי, עוד לא יצאו איתו לפרסום בכלל, מחר רק תהיינה השקיות החדשות מוכנות.
אני חייבת להדגיש פה מצד אחד את המיתוג החדש, כי זו כן חנות מאד מוכרת ואני לא רוצה לפספס את הלקוחות, שידעו שזה אותה חנות מוכרת ומוצלחת. (ה'לוגו' הקודם היה זוועה, זה לא היה משהו שראוי להיקרא לוגו.. הייתי חייבת לעשות להם מתיחת פנים חדשה לגמרי)

הבריף הוא בעצם התחלה חדשה, חזרה לישיבות, עם איזכור המיתוג החדש.
(כמו"כ היה חשוב להם לציין שיש שם גם בגדים לילדים כי הרבה לא יודעים את זה)

בבקשה, כל תגובה שלכם יכולה לעזור לי. אשמח לכל עצה, הארה והערה.

יום מוצלח ופורה לכולם :)

סקיצה עדכנית יותר פה:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=837500&postcount=20
בצל הדיווחים על העיתון החדש, ומבלי להתערב בפוליטיקה,

יש לתת את הדעת על תופעה מעניינת ויחודית בציבור החרדי.

בעוד שבמגזר הכללי בארץ ובעולם, השפעת המדיה המודפסת הולכת ופוחתת,

כאשר את מקומה תוספת לאיטה המדיה האלקטרונית, הנוגסת בה עוד ועוד,

הרי שבציבור החרדי אנחנו נוכחים לתהליך הפוך, ועוצמתה המגזרית והשפעתה

התרבותית של המדיה המודפסת, רק הולכת וגוברת.

אם זה לא מכבר, התבשרנו על כניסתו לזירה של עיתון חדש, בדמות 'המבשר',

שלמרות כל ההספדים והתחזיות הקודרות הצליח להתבסס בצורה מעוררת השתאות,

עתה אנחנו עדים מן הצד, למאבק ציבורי קשה, על זהותו והתנהלותו של... עיתון (!)

כאשר כעת אנחנו כנראה בפיתחו של כניסת מתמודד נוסף לזירת העיתונות החרדית.

אחד מבכירי הפרסומאים במגזר החרדי, כתב בבלוג שלו לפני מספר שנים,

היום אפשר לומר, איזה כיף להיות פרסומאי\ת חרדי\ת.

הרי אנחנו מייצרים הרבה יותר עיתונים.

הרבה.

יותר.

:)

עיתונים צריכים גרפיקאים, סופרים וסופרות, עורכים ומגיהים,

תקציבי הפרסום גדלים, למטרת חלוקה בין כל התת-מגזרים ועיתוניהם,

ולפרסומאים החרדים היתה אורה ושמחה :)
הה, בסוף כתבתי את זה...אבל כמה התלבטתי לפני שאזרתי אומץ ללחוץ על "צור נושא חדש"... בסוף אמרתי לעצמי, מה אני? אני רק בן אדם, וגם בפורומנו זה "חיים" בני אדם. אז למה לחשוש??

יש לי משהו שמפריע לי בסגנון פרסומות מסויים [כן, הועלו כאלה בעבר], ורק עכשיו אני מנסה להעיז לחלוק אתכם את רגשותי...

האם המטרה מקדשת את האמצעים?
אותי אישית די דוחה השימוש ב"תאווה" בתור דרך למשיכת לקוחות [דרך שיווקית מוּכּרת].
[למשל כזה:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=833129&postcount=1, או זה http://www.prog.co.il/showpost.php?p=833190&postcount=13 ועוד רבים...]

בעיני יש בעייה ערכית ומוסרית לנהוג כך.

זה כמו להפוך את ה'חומר' ל"גילינו את החיים האמיתיים..."
ל"טעם החיים" וכו'.

בעיני זה סוג שכנוע זול מאוד- מבחינת הערכים הבהמיים שהוא מעביר [גם אם באופן עקיף].
היכן מותר האדם בכאלו סוגים של פרסומות?!

איפה הערכים האמיתיים שלנו בחיים- ולמה לא להעביר את המוצר כ'כלי עזר' לעבור את החיים האמיתיים?
האם עלי ההשתמש בגירוי יצר התאווה בכדי לשווק מוצר?!
אז היכן הגבול?
בעיני זה מקביל לפרסומות 'זולות' אצל אנשים שאינם שומרי תומ"צ-- במקום לשבור קצת יותר את הראש- מורחים תמונת דוגמנית חשופה ליד המוצר- ולא משנה מהו המוצר, והנה- יצר התאווה גורם ל'רוק' לנזול ומגרה את הלקוח לרוץ לקנות... וואו! איזה יופי...
[סליחה על הבוטות]
אז אצלנו- גם אם לא מכניסים דוגמנית- [מה לעשות?, לא מרשים...] יורדים לאותה רמה 'יצרית', ומגרים את בלוטות הרוק בדרך זולה [אל תדאגו- יש הכשר] ...
[אה, כן, ראיתי פעם פרסומת של "אברך"[דוגמן??] מסתכל בתאוותנות בעיניים נוצצות ובפה פעור על החטיף החדש...]

אולי רק לי זה מפריע, ורק לי זה גורם לדחייה- אבל לי זה רק גורם לסלוד מהלהיט החדש עד כדי הימנעות מרכישתו לפחות עד ש"גלי הרטט" יחלפו מסביבתי... והמודעה הדוחה [לפחות אותי] תשקע בתהום הנשייה...

סליחה על כל ה"סבטוחה"... ועל התפרצות הלא צפוייה...
בכל מקרה, יומקסים לכולם!
יהי רצון שנדע לשים לנגד עינינו את הדברים האמיתיים ולהתאוות אליהם בחיינו...
שלום כולם.

[FONT=&quot]מי שמכיר את הלוגו, ויודע בבירור במה מדובר - נא לא להגיב ולא להביע דיעה[/FONT]
!!!

צפה בקובץ המצורף 134850

אני מבקש, מי שלא מכיר את הלוגו, שירשום כאן את התרשמותו:

א. האם מדובר ב -

עמותת צדקה /
ארגון חזרה בתשובה / גמ"ח כספים / ארגון רפואי / מוסד תורני / ישיבה / כולל / לוגו של קהילה חסידית/ליטאית / הוצאת ספרים / ייעוץ לנוער / התאגדות פוליטית חרדית.

ב. מה תגידו על העמותה הזו לפי הלוגו:

ידידותי / ממסדי / רחימאי / רשמי / קשוח / נדיב / קרוב ללב / רחוק מהלב / חם / קר.

אם יש לכם דקה פנויה, אשמח אם תקדישו, זה נורא חשוב לי. ושוב - רק מי שלא מכיר את העמותה הזאת'י.

:)
אלי אלימלך

תודה לכולכם!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה