קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
  • 73
  • שלום,
    אני מחפש רעיונות לקליפ עבור סינגל שאני מתעתד להוציא בעז"ה, שמעתי מכמה מוזיקאים שקליפ ביוטיוב מאוד אפקטיבי לפירסום ולהפצה של הסינגל.
    מצורף השיר המדובר(כל הזכויות שמורות,זה הבנין הכללי של השיר, יהיו קצת שינויים במוזיקה).
    המילים של השיר הם מתוך פיוט למוצ"ש המילים הם:
    אליהו הנביא אליהו התשבי אליהו הגלעדי/ אשרי מי שראה פניו בחלום אשרי מי שנתן לו שלום והחזיר לו שלום, ה' יברך את עמו בשלום/ אליהו הנביא במהרה יבוא אלינו עם משיח בן דוד.

לא אני (המלחין והמפיק) ולא חבר שלי (המעבד, נגן וזמר) מעונינים לצאת לשוק ולפרסם את עצמינו, כנראה שניתן לעצמינו שם של להקה ונתחבא מאחורי השם הזה.

א"כ השאלה שלי היא: מה אפשר לשים בקליפ- או אפי' סוג של מצגת עם מילות השיר- עם המילים הנ"ל (לצערי אני לא יכול לצלם את אליהו הנביא לצורך הקליפ), ומה גם שא"א לצלם זמר באולפן וכאלה כי אנחנו רוצים להשאר אנונימיים.

האפשרויות שחשבתי היו- א- אפשר להכניס קצת פסנתרן (השיר מתחיל עם פסנתר) בלי שיראו אותו ב- אולי סוג של עננים וכאלה ג- זה פיוט של מוצ"ש אז אולי אפשר לערב את מוצ"ש והכמיהה של עם ישראל לאליהו הנביא.

לביינתים לא הצלחתי להגיע למשהו ברור אשמח מאוד אם תעזרו לי ברעיונות וכיוונים.

תודה רבה
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה