קהילת עורכי ומפיקי סרטים

פורום המיועד למפיקים, עורכים, במאים, תסריטאים והעוסקים בתחום.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילת עורכי ומפיקי סרטים, הקש כאן
להצטרפות לקהילת עורכות ומפיקות סרטים, הקישי כאן

עריכת סרטים >> תוכן מקצועי

פורום פנימי לעורכות ומפיקות סרטים

קבוצה סגורה לעורכות ומפיקות סרטים מהחברה הדתית והחרדית. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לנשים עורכות סרטים בלבד.
מנהלת הפורום: BRO
להצטרפות לקהילה הקש כאן
פרטי
שלום לכולם,
יש לי המון צילומים שצילמתי במצלמה הקודמת שלי (DV-PAL 720/576 )
כעת אני מצלמת במצלמה חדשה (HDTV-NTSC 1920/1080 )
כלומר -הפרויקטים שלי בנויים בעיקר מ2 הפורמטים הנ"ל.
1.איזה סיקוונס עלי לפתוח כדי לא לאבד איכות מקבצי הHD ומצד שני
שלא יפגום בקבצי הDV?
2. האם כשאני מכניסה קבצים לסיקוונס שלא תואם את ההגדרות אני צריכה לשנות את הגדרות הקובץ בINTERPRET FOOTGAE ?
3. איך מסתדרים עם PAL ו NTSC באותו פרויקט
הרבה פעמים עבדתי עם כמה סוגי קבצים באותו פרויקט ובגדול אני יודעת מה הכללים ואיך מסתדרים.
כעת אני רוצה להיות בטוחה במאה אחוז במה שאני עושה כי אני הולכת לעבוד על כאלו פרויקטים כל הזמן.
אני מאד מאד מעריכה את כל אלו שמנסים לעזור, ומגיבים.
וברוב המקרים זה באמת מאד מפרה שכל אחד נותן את עיצותיו.
וגם אני משתדלת לעזור לאחרים.
אך כאן, בבקשה.....
מי שלא בטוח במאה אחוז במה שהוא חושב
עדיף לא בלבל סתם.
חיפשתי בפורום תשובות לנושא הנ"ל וראתי המון תגובות ממש לא נכונות
לגבי הענין.
תודה מראש לכולם.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה