Title

שאלות ודיונים

שאלות, בקשות עזרה, דיונים ונספחים בנושא הבינה המלאכותית

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

מישהו מכיר את האתר הזה https://app.kits.ai/ ויוכל לעזור לי איך משתמשים בו או אתר אחר בסגנון של AI להכניס קולות של מישהו למישהו אחר.. אשמח לעזרה תודה מראש!!!!
היות ויש לי אחות בחורה שהסתפקה בדיוק בשאלה הזו, האם להשתלם במגמת 'תכנות' או שמא בגלל הבינה מלאכותית שיש חשש שתדחוק את כל המתכנתות החוצה עדיף שלא, שמחנו לראות היום שפורסמה תשובתו של מרן הרב זילברשטיין בבחרדי חרדים, אני שם פה לינק, מי יוכל להעתיק את הכתבה עצמה לפה לתועלת כל הנשים והבנות שהדבר נוגע להם?

מישהו מכיר את האתר בינה מלאכותית-פסיכולוגיה???

קיבלתי פרסומת לממיל.
אני לא ממש הבנתי.
אבל הנה נוסח ההודעה.
"
האם את/ה עובר כעת תקופה קשה וצריך מישהו לדבר איתו? נאבקים בבעיות רגשיות ומרגישים אבודים מה לעשות הלאה? צוות פסיכולוגים מקוונים המנוסים שלנו כאן כדי לתמוך בך.

האתר שלנו מציע ייעוץ וטיפול רגשי מהשורה הראשונה כדי לעזור לך להשתלט על הבריאות הנפשית שלך, ללא קשר למקום שבו את/ה נמצא. טכנולוגיית הבינה המלאכותית המתקדמת והחכמה שלנו בנויה להקשיב ולנתח את מצבך הייחודי, ומספקת לך את הפתרונות והייעוץ הטובים ביותר.

לפסיכולוגים שלנו ניסיון רב שנים בעבודה עם אנשים בדיוק כמוך ויש להם את הכישורים לעזור לך למצוא את התשובות שאת/ה מחפש. מדיכאון וחרדה לבעיות מערכות יחסים ומכשולים בקריירה, הצוות שלנו מצויד היטב להדריך אותך במסע שלך.

אל תחכה יותר כדי להשתלט על הבריאות הנפשית שלך. הירשם היום כדי לגשת לשירותי הייעוץ והטיפול המקוונים שלנו.

לשיחה עם פסיכולוג/ית ויועץ/ת רגשי
לחצו כאן.

לחיי הבריאות הנפשית שלך!

צמיחה - טיפול רגשי משנה חיים, בכל זמן ובכל מקום."

נשמע לי הזוי!

מישהו מכיר??

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה