לפני שמתחילה ההתקפה למה אין קמפיין כזה לחילונים וכו'..אבל מישהו מכיר רפורמה בשנים האחרונות? וגם מה הכוונה חשש גזל?צפה בקובץ המצורף 2097784
לחילונים זה לא היה עוזר חתימות של רבנים,לפני שמתחילה ההתקפה למה אין קמפיין כזה לחילונים וכו'..
יש שם קמפיין כלשהוא לתקף?!לחילונים זה לא היה עוזר חתימות של רבנים,
מבחינתם מה שיעזור להכניס יותר כסף לקופה זה מה שצריך לעשות.
ולכאורה משרדי הפרסום לחרדים ולחילונים הם שונים לגמרי.
ולמה זה רק חשש גזל?לעצם העניין לכאורה על פי המובא בקונטרס ההלכות האחרון, אכן כך הם פני הדברים.
אני לא קורא עיתונים חילונים, ולא צופה בערוצים חילונים.יש שם קמפיין כלשהוא לתקף?!
וגם על זה שהיא אוכפת כמו שצריך את מי שח"ו עלה ולא תיקף תוכ"ד כמובא בהלכה...לפני שמתחילה ההתקפה למה אין קמפיין כזה לחילונים וכו'..
נודה כאן בשם כולם לחברת אגד על כך שהם מצילים אותנו מלאו דאורייתא של גזל,
וכמובן שא"צ להאריך שבכדי להציל את אלו שח"ו לא מצייתים לפסק הרבנים,
פועלים אגד ע"י הפקחים "כופין אותו עד שיאמר רוצה אני" בהידור רב..
לעצם העניין לכאורה על פי המובא בקונטרס ההלכות האחרון, אכן כך הם פני הדברים.
כןיש שם קמפיין כלשהוא לתקף?!
מותר לגנוב ממני כנהג בגלל שהחברה מפעילה קבלני משנה?ולמה זה רק חשש גזל?
ולמה זה מעניין אותי כנוסע איך החליטו בחברה לשלם לו על הנסיעה?
אני חושב שצריך להחתים את הרבנים על זה שאם אגד מפעילה קבלני משנה ולא עומדת בכל התנאים של המשרד ובכל אופן מקבלת 200-400 ש"ח תוספת על זה שמדובר בקבלן, הם גם בחשש גזל ממשרד התחבורה
אולי זה הפתרון לזלזול של החברות?
עדיין השאלה היא האם טכנית צריך לתקף מדיני ממונות.אז בזמנו בדקתי את הנושא עם הרב שלי, ומה שהעלה שאף אם אין צורך בלשלם, יש חשש שיפגום לנו בנפש בזלזול בממון השני, ורק משום זה צריך לתקף בזמן. כי אם היום לא נשלם לאגד, מחר לא נשלם לשכן.
מאיפה התברר לך?אני יודע מכמה חברות שאין לזה שום משמעות, גם ג"מיני לא מכיר דבר כזההפסק הזה נכון, כיון שהתברר לי שהנהג מקבל על כל נוסע באוטובוס. ומי שלא מתקף יש בזה גזל לנהג
איזה? ואיזו רמת ידיעה, של ג'ימני או יותר אמין?אני יודע מכמה חברות
נהגים בחברות שונותאיזה? ואיזו רמת ידיעה, של ג'ימני או יותר אמין?
הובא בקונטרס ההלכות לתחב״צ {היחיד שקיים כמדומני}מאיפה התברר לך?אני יודע מכמה חברות שאין לזה שום משמעות, גם ג"מיני לא מכיר דבר כזה
איזה חברות?נהגים בחברות שונות
בתלוש משכורת האחרון קיבלתי 692.1 ש"ח עבור תיקופיםמאיפה התברר לך?אני יודע מכמה חברות שאין לזה שום משמעות, גם ג"מיני לא מכיר דבר כזה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //